Age of Empire 3 ü online oynayan var mı

EmreAkarsu

Asistan
Reaksiyon puanı
7
beyler ben online da osmanlı oluyorum ama askeri bakımdan bana göre çok güçsüz geliyor alman piyadeleri yeniçerilerime resmen tokat manyağı yapıyor abus çıkarsam popülasyon 2 istiyor ve asker sayısı az olduğu için savaş ta bi ilerleme yapamıyorum fikirlerinizi almak istediğim oynayan varsa .

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Hollandaydi sanırım bankası olan oynadığımız zaman daima hollanda alırdım askerleride genelde altın istiyor bankaları koruyabildigin sürece yıkılmasın

EmreAkarsu

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Hollandaydi sanırım bankası olan oynadığımız zaman daima hollanda alırdım askerleride genelde altın istiyor bankaları koruyabildigin sürece yıkılmasın

evet hollanda 150 asker çıkarabiliyorsun askerleri dandik ama 4 kurt 1 aslanı yener misali asker çokluğundan işi götürüyorlar

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Ben genelde toplarla vs oynuyordum piyadelere fazla vuran toplari ve anti-toplari diziyordum arkaya maksat askerler düşmanı oyalasin

EmreAkarsu

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Ben genelde toplarla vs oynuyordum piyadelere fazla vuran toplari ve anti-toplari diziyordum arkaya maksat askerler düşmanı oyalasin

oyunda benim bildiğim en sağlam topçular osmanlıda ama popülasyon olmadığı için çaresiz kalıyorsun