Age of Conan'ı Ücretsiz Deneyin

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Funcom'un büyük beklentilerle piyasaya sürülen devasa online oyununu tek kuruş ödemeden denemek ister misiniz?

World of Warcraft'ı tahtından etme iddiasıyla çıksa da, kısa süre içerisinde sunucuları boşalan ve Funcom'a büyük zarar getiren Age of Conan'a yeni oyuncuları çekebilmek için şimdi de ücretsiz deneme imkanı sunuldu. İyi bir sistem konfigürasyonuna sahipseniz, Age of Conan'ın gerçekçi grafikleri ve "seksi" atmosferini 7 gün boyunca ücretsiz olarak bizzat görmek için bu sayfadan gerekli kurulum dosyasını indirebilirsiniz.
age-of-conan1238731964.jpg
:: Age of Conan nerede hata yaptı?

Bilgi İçin : Age of Conan
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
7 gün kısa bir süre değil mi? 1 ay falan olsa adamda alışkanlık yapar bırakamaz satın alır. 7 gün yanlış tercih bence

treecool

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyunu yüklemesi 2 saatten fazla sürüyo buna karşılık 7 gün az değmez bence sıkılmaya başladım :(

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bu saatten sonra zaten yeni bir online oyunun çıkması başlı başına bir saçmalık zaten bu tür oyunlarda gerçek zamanlı olduğu için karakter gelişimi zaman alıyor ve başlamışken çoğu insan o oyunla devam etmek ister ;) zaten 1 hafta için kimse bu kadar zahmete katlanmaz hani 100 mbit netimiz olsa amenna ama bu şartlar altından en azında Türkiye gibi ülkelerden pek talep alacaklarını sanmıyorum. Zaten çevremde dikkatimi çeken en fazla oynan MMORPG Silkroad-WOW-Knight bu 3 ü baya bir tutuldu.

cevaps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Age of Conan gerçekten WoW'u tahtından edebilirdi, bunu çıktığı ilk gün satın almış biri olarak söylüyorum. Ancak o kadar çok bug vardı ki... Oyunu bırakma sebebim de bu bug'lardı zaten. 2 saat boyunca uğraş verip quest i tamamlamak için bir dağın tepesine çıktım ve tam kapıya ilerlerken texture'lar birbirine girdi birden haritanın dışında düştüm. 2 saatim resmen boş yere harcanmış oldu ve oyunu bıraktım. Belki bug'ları azaltmışlardır ama bu saatten sonra en azından beni çekmeleri imkansız. :)