Ağdan dosya aktarırken net kesilmesi

zanozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

evde bir dizüstü ve bir masa üstü bilgisayar var, sorunum şu; Dosya aktarırken dizüstü kaynakı bir sorun yaşıyorum, dizüstünde internet gidiyor res atınca tamamen düzeliyor, ve diger bilgisayarla iletişim kesiliyor dosya aktarırken daha önce böyle bir sorunum yoktu ne olduysa sonradan oldu anlayamadim

Acer 6930G kullanıyorum.

İlgilenen arkadaslara teşekkürler. ilgilenmeyenlere de tabi ki :)

düzeltme: dizüstünde işletim sistemi vista, masaüstünde xp.

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Vista'nın bilinen güvenlik olayları var. Xp'den kopyaladıklarında .exe'lerde tehlike varsayıyorsa Vista kaynaklı diyebilirim. Ayrıca antivirus proğramın ve kopyalama yaptığın bütün verilerde mi(.mp3 .mpeg .avi .doc .txt .exe vs) oluyor?

zanozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hem vistadan xp ye aktarırken aynı sorunu vista olan pc de hem de xp den vistaya aktarırken yine vista da sorun yaşıyorum internet kesiliyor.

evet bütün dosyalarda

TerTip89

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Herşeyi Formata dökmeyin lütfen arkadaşlar

Kardeşim İlk Önce Combofix'i indir çalıştır gelen sorulara olumlu yanıt var 2 bilgisayarda da büyük ihtimalle sorununu halledecektir...

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Dizüstü bilgisayar enerji tasarrufundan dolayı bir süre sonra ağ bağlantısını kapatıyor. Sorunun bundan kaynaklanıyor. Ağ bağdaştırıcısının özelliklerinde "Güç Yönetimi" ni devre dışı bırak. Sorunun ortadan kalkacak. Bunu her iki bilgisayarında da yapmanı tavsiye ederim.

zanozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aklı selim cevaplar için teşekkürler..