Ağ üzerinden dosya paylaşma ve şifreleme programı Yardim

oucakkaya121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba benim bir sorunum var. Bir ofiste calisiyorum ve bir programa ihtiyacim var. Ag uzerinden herkesin ulasabilecegi bir dosya paylasim yapmak istiyorum ama bazi dosyalarada sadece ust yoneticilerin girmesine izin verilmesini istiyorum sifre ile koruma saglanmasi gerekiyor. Bunu nasil yaparim yada bir programi var mi yapabilecegim ? Simdiden tesekkur ederim.

gurcu87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ofis ve okullar gibi yerler için kullanışlı en iyi program bence Radmin programıdır, kesinlikle tavsiye ederim ve türkçe dil desteği de mevcut.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Filezilla ile bir ftp server kurup kullanıcıları ve yetkilerini tanımlayabilirsin.

oucakkaya121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ofis ve okullar gibi yerler için kullanışlı en iyi program bence Radmin programıdır, kesinlikle tavsiye ederim ve türkçe dil desteği de mevcut.

Bu radmin team viewer gibi bir program sanirim anladigim kadariyla ? Suanda mobildeyim pek inceleme yapamadim ama

oucakkaya121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki ben bunu normal windowsun dosya paylasimindan yapsam orada sifreleme gibi bisey var mi ?

gurcu87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teamviewer programi ile dünyanin heryerinden Teamviewer'in kurulu oldugu bilgisayara baglanabilirsin, dosya alisverisi yapabilirsin ama Radmin ile sadece ag icindeki pc leri kontrol edebilirsin, tabii Teamviewer gibi dünyanin heryerinden kontrol edebilmen icin Radminin kurulu oldugu pc nin IP numarasi Statik(Sabit IP) olmasi gerekir.

Radmini tavsiye etmemin sebebi, cok kolay kullanisi olmasi ve programi kullanirken kasilma ve kopma yapma olmadigi icindir.