Ağ sistemleri bölümü

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Daha öncede belki dile getirmiş olabilirim . Günde 150 bin kişiye yakın ziyaretçisi bulunana Sdn forumda ağ sistemleri bölümünün eksik olduğunu düşünüyorum ve ağ konusundada internet forumlarında yeterli tam bilgiye sahip doğru düzgün bilgili forum çok az bende ağ sistemleri öğrencisi olarakbunu önermeyi düşündüm bence internetteki bu yoksunluğu kapatmak için SDN yönetimi başta olmak üzere tüm modaratörlerimizin umarım bu önerimi dikkate almasını bekliyorum. Teşekkürler. İyi Sdnler :)

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Çok iyi olabilir evet. Ben de kendimi biraz da olsa bu konuda da geliştirimek istiyorum mesela.

Örneğin şu da olabilir mi: Pratik çözümler. Ağ sistemleriyle ilgili yapılacak, pratik çözümleri de içerisinde barındırabilir. Böylece bilişim sektöründe çalışan yada okuyan yada staj yapan her kimse bu konular hakkında bilgi toplayabilir ve çalıştığı yerlerde daha yararlı olabilir.

Bilgi paylaştıkça çoğalır demişler ne de olsa.

conquistador

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güzel bir öneri. Özellikle günümüzde sistem(ağ) ve yazılımın tamamen farklı dallar olarak ele alındığını düşünürsek böyle bir bölüm açılması gerçekten yararlı olabilir.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
İşin doğrusu server ayarlarıyla ilgili bilgi araştırırken hiç bi zaman tek adresim çözüm bulamadım. 4 senedir takip ettiğim Shiftdelete.net'in her konuda bu liderliği götürdüğü gibi bu ağ bölümündede götüreceğindede eminim. [MENTION=2]Troy[/MENTION]