Ağ Kurarak Oyun Oynama

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arkadaslar evde 7 tane laptop var tum bilgisayarlara ayni cs 1.6 yi kurdum masaustunde normal cs, cs 1.6 non steam ve dedicated server diye 3 tane kisayol geldi ve hamachi programinida kurdum ancak hamachi ile en fazla 5 kisi baglanabiliyor. Bu hamachi olmadan normal windows uzerinden ag kuramazmiyiz? Her turlu yolu denedim ancak olmuyor ayrica windows 8 olan bilgisayarlarda hamachi ilede baglanti yapamiyorum birisi bana yol gosterebilirmi

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Hepsinin aynı modeme bağlanması yeterli.

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Hepsinin aynı modeme bağlanması yeterli.
Hepsi aynı modeme bağlı zaten ama görmüyor. Bilgisayarın birinden Ev Ağı oluşturuyorum mesela bana bir şifre veriyor başka bir bilgisayardan Ev Ağına bağlan diyorum verdiği şifreyi de aynen yazıyorum ancak ev ağına bağlanmıyor.

guven5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
IPX/SPX/NETBIOS yüklümü (ağ bağlantılarım)

Lan üzerinde hamachi ye ne gerek var zaten en ideal bağlantı şekli lag loss sorunu olmaz, internet kafeler buna örnek, her bilgisayarın ayrı ip (iç ağ) aldığından emin olmalısın firewall izinlerinide ver.

mechoutes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ev grubu yap hamachiye filan hiç gerek yok. Ev grubunu tek pc den kurman yeterli diger pclerde ana pc ye gelen şifreyi bazı bölüme yazmalı sonrada rahat bir şekilde Local Area Network dan oynayabilirsin. Hamachi gereksiz kurması server açması falan filan.