Ağ Kontrol ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crewd0x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaslar bugun internet'ime 4 kişinin kaçak olarak girdiğini tespit ettim internet modemini kontrol edebileceğim ve onları atabileceğim bir program varmı varsa yardımlarınızı bekliyorum

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Nasıl Kaçak ya
Wpa2 açık deil mi.

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Kablosuz modem mi kullanıyorsun ?

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
qkte ;) sende bana öğretecekmisin

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Bilgilerinizi degistirin, modeminizin guest hesabini kapatin, zonealarm pro firewall kurun,kablosuzu devre disi birakin, zorunlu olmadikca kullanmayin.

new_order

Asistan
Reaksiyon puanı
5
yalnız işi bilen biri ise mac adresi filtreleme ise yaramaz sizin mac adresinizi taklit ederek sizin netinizi dahi kesebilir aklınızda bulunsun:) sonuc olarak size modeminiz destekliyorsa 13yada26karakterli içinde özel karakterlerin bulundugu bi şifre tavsiye ederim bunu bulmaları mac adresini bulmaktan daha zor

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
yalnız işi bilen biri ise mac adresi filtreleme ise yaramaz sizin mac adresinizi taklit ederek sizin netinizi dahi kesebilir aklınızda bulunsun:) sonuc olarak size modeminiz destekliyorsa 13yada26karakterli içinde özel karakterlerin bulundugu bi şifre tavsiye ederim bunu bulmaları mac adresini bulmaktan daha zor

hangi mac adreslerine izin verildiğini nasıl bilecek ki ?

FatihPupe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ilk once nasil ve nerden tespit ettigini anlatabilirmisin? Tum ag sistemini kontrol etmek icin Wireshark yukleyin bu program size herseyi soyler .