Binamızda internet altyapısı olmadığı için karşı binadaki bir tanıdığın internetini ağ genişletici ile kullanıyorum. Önce xiaominin aşağıdaki ürününü kullanıyordum:
www.hepsiburada.com
Balkondaki prize takılıydı. Rüzgardan dolayı bir kaç kez düşünce arıza verdi. Işığı falan yanıyor, PC de görüyor ama çalışmıyor. Ben de a101 den aşağıdaki farklı bir ağ genişleticiyi satın aldım.
www.a101.com.tr
Ayarlarını yaptım falan ama bazen çok iyi çalışıyor bazen çalışmıyor. Yeşil ışığı hep yanıyor. Bazen internet hızım çok iyi ama bazen bağlı olduğu halde internete bağlanamıyorum. Ne yapmam lazım acaba?
Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Fiyatı
Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Balkondaki prize takılıydı. Rüzgardan dolayı bir kaç kez düşünce arıza verdi. Işığı falan yanıyor, PC de görüyor ama çalışmıyor. Ben de a101 den aşağıdaki farklı bir ağ genişleticiyi satın aldım.

Mercusys Kablosuz Ağ Genişletici
Mercusys Kablosuz Ağ Genişletici en uygun fiyat seçeneği, ₺150 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Ağ & Modem ürünü A101'de!
Ayarlarını yaptım falan ama bazen çok iyi çalışıyor bazen çalışmıyor. Yeşil ışığı hep yanıyor. Bazen internet hızım çok iyi ama bazen bağlı olduğu halde internete bağlanamıyorum. Ne yapmam lazım acaba?