• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ağ Bağlantıları açılmıyor !!!

DaY_WaLkeR_TR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni format attım. Herşeyi düzgün kurdum. Fakat ağ bağlantılarına tıkladığımda açılmıyor ve herhangi bir hatada vermiyor. Tıklıyorum kum saati çıkıyor ve açılmıyor. Sizce sorun nedir ?

Şimdide teşekkürler....

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
network servislerin ile ilgili bir sıkıntı olabilir. pc'yi yeniden başlat öncelikle, biraz bekle açılıdıktan sonra tekrar dene. yeni kurmuşsun, kurulum yaptığın cd'de bir sorun yoktur umarım.

DaY_WaLkeR_TR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4-5 defa yeniden başlattım düzelmedi.. Hayır kurulum cd'sinde bir sorun yok herşey düzgün çalışıyor fakat ağ bağlantıları ne hikmetse açılmıyor.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
driverlarını yükledin mi? ethernet kartını kaldır bakalım, yada disable yap tekrar dene.

KanTuralı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
94197181.jpg

Bilgisayarın herhangi bir ağa bağlı değilse kırmızı çerçevedeki kutucuğu temizle.

DaY_WaLkeR_TR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ethernet Driver'ı kullanmıyorum. Evde 2 pc olduğu için modeme wireless ile bağlanıyorum. Sadece wireless'ın yazılımı var.. Driverların hepsi ise sorunsuz bir biçimde kurulu... DNS değiştirmem gerekli sinir etti.... :( Ayrıyetten tray'de bağlantı işaretide gözükmüyor.

94197181.jpg

Bilgisayarın herhangi bir ağa bağlı değilse kırmızı çerçevedeki kutucuğu temizle.

Yaptım yine olmadı. :)

KanTuralı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
DNS değiştirmen gerekliyse denetim masasından ağ bağlantılarını görebilirsin.

KanTuralı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şu anda internete bağlıysan ethernet kartın ve sürücün çalışıyor, yani donanım kaynaklı bir problemin yok sanırım. Eğer öyleyse sisteminden kaynaklanan bir hata.

Ağ DLL dosyalarının doğru kaydedildiğini doğrulayın:
1. Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın.

2. cmd.exe yazın ve Tamam'ı tıklatın.

3. Aşağıdaki satırları yazın ve her satırın ardından ENTER tuşuna basın. Her komut için RegSvr32 iletişim kutusu görüntülendiğinde Tamam'ı tıklatın.
regsvr32 netshell.dll
regsvr32 netcfgx.dll
regsvr32 netman.dll
4. Bilgisayarı yeniden başlatın.
Ayrıca bununla ilgili Microsoft Yardım ve Destek sitesindeki şu makaleyi de inceleyebilirsin:

Windows Server 2003 ve Windows XP'de eksik ağ bağlantısı simgeleri ile ilgili sorunlar nasıl giderilir

.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Kablolu olsun olmasın modeme bağlandığın bağlantıya Ethernet bağlantısı diyebiliriz. Sende kablosuz adaptörünün driver'ını kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende sorun hala devam ediyor ,windows update e tıklıyorum güncellemeler var açılmıyor ,ağ bağlantılarında bir değişiklik yapacağım sağ alttaki simgenin üzerine tıklayıp ağ merkezine tıklıyorum açılmıyor ,avea connection manageri kaldırıp geri yükleyeceğim yüklenmiyor herşeyi denedim ,pc yeni formatlı

n.a.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu virüs değil parazit evinde balık ağı varmı senin benim var benimde çift bilgisayarım var(ne ilgi değil yok silgi benim dün güncellemeler olduğu belli önemli durma sesi veriyordu sen bunu bilenlerdenmisin bilmeyenlerdenmi yemiyelim birbirimizi)
--- Gönderi Güncellendi ---
tövbe edecen gericiler ilerimizi kapatan kişiler değildir ben yanlış düşünmüşüm diyecen bir rolex saat alacan parazit gider daha ucuza istiyorsan kuş yavrusu gibi bekleyecen arka planda çalışan reklamlar yapıyor NASIL ÖNÜNE GEÇERSİN EVET NAH GEÇERSİN

parazit palamut ağı.png KÖYLÜ SENİNKİDE BÖYLEMİ ,,,AYNA
parazit palamut ağı.png KÖYLÜ SENİNKİDE BÖYLEMİ ,,,AYNA