Afonso Alves'in gönlü Fenerbahçe'de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
AZ Alkmaar, Fenerbahçeli Kezman'ın transfer gündemlerinde yer almadığını açıklarken, Heerenven'in Brezilyalı golcüsü Afonso Alves'in ise Alkmaar'la anlaşamadığı ve sarı-lacivertli takıma gelmek istediği belirtildi.

Dün akşam Alkmaar kentindeki DSB stadyumunda verilen Yılbaşı resepsiyonunda basının transfer konusundaki tüm sorularını yanıtlayan kulüp başkanı Dirk Scheringa, "Kezman, bizim oyun sistemimize uymuyor. Bunun için bu ismi kulübümüz içerisinde hiçbir zaman konuşmadık" diyerek Kezman'la ilgilenmediklerini açıkladı.

AZ ALKMAAR'IN TEK DÜŞÜNCESİ ALVES

Koevermans'ı PSV Eindhoven'a sattıktan sonra gol yollarında büyük sorun yaşayan AZ Alkmaar, Afonso Alves'i alabilmek için tüm imkanlarını seferber etti ancak Brezilya golcü bunu istemedi. Heerenveen Kulübü ise Alfonso'yu satıp gelir elde etmek istiyor.

AZ Alkmaar, geçen yıl Hollanda liginde gol kralı olan Brezilyalı Afonso Alves'in kulübüne 18 milyon Euro önermişti. AZ Alkmaar'ın teklifi önce kabul eden kulüp, Alves'in sözleşmesinde yer alan, "Bonservis bedelinin yüzde 5'i oyuncunun menajerlerine ödenir" maddesini uygulamak istemeyince Heerenveen ile Alves arasında anlaşmazlık çıkmış ve transfer askıya alınmıştı.

ALVES'İN GÖNLÜ FENERBAHÇE'DE

Afonso Alves'in transfer konularıyla çalkanan Hollanda'daki son gelişmede şaşkınlık yarattı. Brezilyalı golcüye ait olan afonso9.wordpress.com internet sitesinde yapılan açıklamada Afonso Alves'in, Fenarbahçe veya Manchester City'e transfer olmak istediği belirtildi. Alves'in siteden yaptığı açıklamasında "Ara transfer döneminde gönlüm Fenerbahçe'den yana. Orada Zico, Roberto Carlos ve Alex gibi yıldızlar var" dediği iddia edilen Brezilyalı golcünün Şükrü Saraçoğlu stadyumunda Fenerbahçe'nin formasını giymek istediği belirtildi.

4738602.jpg

kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/7988117.asp?gid=214&sz=58857

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Anlamadıgım şu daha gecen gün yönetim kurulu ve t.direktör toplantı ve transfer yok acıklamasını yaptı anlamak ta güclük cekiyorum gercekten...

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Fener yönetimi zaten yalanlama rekoru kırmış :D

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
RuNaL dedi ki:
Anlamadıgım şu daha gecen gün yönetim kurulu ve t.direktör toplantı ve transfer yok acıklamasını yaptı anlamak ta güclük cekiyorum gercekten...

Olabilir, o günün şartlarına göre yapılmış bir açıklamadır, bugün farklı şartlar oluştu diyerek transfer gerçekleşebilir :)

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
o gün dediğim 2 gün öncesi :) bu kadar hızlı karar değiştirirsek iyi olmaz :)

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
roberto carlos u alacakkende görüşmüyoruz demişlerdi sonrada açıklamalarında dediğimiz dönemde görüşmüyoduk askıya almıştık sonra tekrar görüştük demişlerdi :D

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Bu transfer haberide kulüp tarafından yalanlandı.

Jemand

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Daha iyi ve saglam bi forvet lazim bunu salla :)

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
asıl birini alacak olsak bile yönetim sırf yalanlamak için vazgeçecek heralde :D