Aerocool Strike X GT Bilgisayar Kasası Yorumlarınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nemesis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar bugün internet üzerinden sipariş verdim. Predator X1 ile bu model arasında kalmıştım ancak ben Strike X Mouse+Klavye+PSU+Kulaklık aldığım için takım olsun istedim. Bu kasa hakkında sizin yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.teknobiyotik.com/donanim...fanli-full-siyah-mid-tower-oyuncu-kasasi.html

aestrikexgt_icresim1.jpg

kadir_aslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim bi tanıdıgım aldı fandan çok ses çıkıyor nerden baksan kucuk el süpürgesi kadar cıkarıyor...

muratrix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ürünü yakından gördüm. Güzel bir tasarımı var. İçi de yeterince geniş diyebilirim. Ee fan bu ses yapacak tabi ama rahatsız olursan bi fan kontrolcüyle çözersin çok sıkıntı değil..

beetlejuice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 kasada marka olarak aerocool olması karsılastırmayı zorlastıracak bir durum sanırım sonucta üretici aynı kalıp üzerinde farklı kozmetikte veya ek donanımla model farklılıklarını olusturuyor.
strıkex gt modelınde üst panelde 4 adet usb girişi varken xpredator1 modelınde 2 adet usb ama uzerınde takılı fanları kontrol edebilecegin fan kontrol unıtesı bulunmakta.
Fan herzaman dönüsş (rpm) hızına göre bir sese sahip olacaktır.Burada deger performans makınalarında sanki sogutma ve kasa içi sirkulasyon olabilir. Sonucta oyun oynarken muhakkak ya kulaklık yada 2+1 hoparlor kullanıyoruz. Oyun seslerı alabilmek adına actıgımızda kasa sesını duymuyoruz bile ..
Burda herhalde sen dogru tercih yapmıssın.

blakevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok güzel bir kasa ve tercih. Güle güle kullan.

DominicTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim arkadaşım kullanıyor devasal bir kasa . Mükemmel soğutması var .Endamı yeter olacak kasalardan :mrgreen:

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar full tower yine bi güzel oluyor herşey sığıyor bu yeter

muratrix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aerocool alıcaksan yeni bir modeli gelmiş. bi bakabilirsin.

ae-strikex-xt_disgorsel_1_2.jpg