Adventure Time

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Herkese merhaba ,
Şimdi sizlere bir çizgi dizi önericem ama öyle çocuklar içinmiş gibi görünsede böyle ekşi sözlük gibi sitelerde araştırırsanız çok büyük bir 20 yaş üstü kitlesi bulunmaktadır. Cartoon network kanalında yayınlanıyor ama çevrenizdeki çocuklara biraz bakarsanız Adventure Time i anlayamadıkları için izlemiyorlardır. Çizgi diziyi birkaç kez izlerseniz yazarının hayal gücünün ne kadar muhteşem olduğunu görürsünüz. Niçin derseniz sadece bir şey belirteyim en azından dizide belirtilmeyen bir şey eğer izleyecekseniz tadınız kaçmasın. Adventure Time çizgi dizisi , kıyametten sonrası olayları imiş. Ben izlerken bilmiyordum ama biraz araştırma yapınca farkettim. Kıyamet sonrası dünyada kalabilen tek insan var onun adıda Finn . Finn in birde çok iyi dostu Jack var . Sizlere dizinin bölmülerini izleyebileceğiniz bir link vereyim :

www.cizgidizi.org Amacım reklam felan değil zaten sitede benim değil reklamla işim olmaz

adventure-time.jpg

38310-adventure-time-jake-and-finn.jpg

adventure-time-with-finn-and-jake-adventure-time-with-finn-and-jake-12737880-640-474.jpg

Hatta ilginizi çekebilecek bir diyalog koyayım :

- Jack üzülmüş gibi görünüyor.
- Makarna yaparım düzelir .
(yanlış hatırlamıyosam böyleydi :) )

Fotoğraflar buradan alıntıdır.

Hadi iyi forumlar..

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
İlgilimi çekti yer imlerine kaydediyorum izleyeceğim teşekkür

Edit; Yanlış anlama ama blogspot adresine yönlendiriyor yani bu Çizgi Diziyi izleyebilmemiz için biz tıklıyoruz. Tavsiye edilen sitelere açsaydın konuyu daha çok ilgi çekerdi diye düşünüyorum. Daha çok ulaşılabilirliği olurdu hem.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hocam site adresini verirsem reklam sananlar olabilir diye düşünüp buraya koydum ama dizi gerçekten muhteşem :)

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben ara sıra cartoon networkte izliyorum :biggrin:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ama asıl regular show güzel :laugh:

KaptaPrism

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tutuyor.Hoşuma gidiyor da yeni bölüm lazım.RPG si olsa oynanır.Zaten çizgi film zindan silah tarzı içerikle dolu.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bu dizi çizgi dizi olmak zorunda olarak yapılmış gibi bişey yani şöyle filmi olsa bu kadar rahat ve gerçekçi tavırlar olamazdı ve daha çok para harcanırdı ama böyle çizgi dizi halinde hem gerçekçi konuşmalar vs. olmuş hemde çok daha az para harcanmış izlenmeye değer bir dizi .

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Buz kralııı :D
ben çok gülüyorum ya :D kardeşimle beraber izliyoruz :)

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
hocam misafir çocuğun izlemesine tanık olmuştum hiçbir şey anlamıyordu çok gülmüştüm çocuğa küçüklere uygun değil zaten kafaları karışır :D
valla benim kardeşim 7 yaşında :D öyle böyle bir zekası yok biz onunla takılıyoz böyle geceleri en son biz yatıyoruz :) her espriyi de yakalayıp gülüyoruz :)

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hocam kardeşiniz bu diziyi izlerse dahi olur çok feci bir şey benim firefox da yerimlerinde kayıtlı her gün bi bölüm garanti bakarım :D

buskudar

Asistan
Reaksiyon puanı
75
Bütün bölümlerini izledim.Şeker prensesle olan maceraları güzel baya :) yeni bölümleri çıkıyor mu bilmiyorum :)

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[video=youtube;BHjg6cTxmrQ]https://www.youtube.com/watch?v=BHjg6cTxmrQ[/video]

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Güzelde çizgi film birkaç defa izledim çocukların bilinçaltını bulandırıyor gibi geldi

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bi kırsatını bulup bakacağım.. bilgilendirme için teşekkürler.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
sağol hocam izlemeye değer bir dizi