Advanced SystemCare 6.2.0.254

TakeOne

Doçent
Reaksiyon puanı
5
5ydfyt.png

Advanced SystemCare Personal, işletim sisteminizi onarmaya ve optimize etmeye yarayan çok güçlü bir ücretsiz bakım aracıdır. Tek-Tıklama ve Hepsi-Biryerde şeklinde kullanabileceğiniz çözüm ve koruma araçlarını içerir. System Mechanic programını da hatırlatan bu uygulama rakibine göre ücretsiz olması avantajını taşımaktadır.
s33j86.png

502801.jpg

2vk0x3k.png

http://download.iobit.com/asc-setup.exe

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
bu program çok eleştiriliyor. giveaway dün itibariyle 6 ay bedava vermişti ama pek indiren yoktu.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Mükemmel bir araç, her bilgisayarımda bulunan bir yazılım..

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
6 aylık pro versiyonunu kullanıyorm. tavsiye ederim

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
bu program çok eleştiriliyor. giveaway dün itibariyle 6 ay bedava vermişti ama pek indiren yoktu.

Eleştiriler ne şekilde acaba?
Yani teknik olarak memnun olunmayan kısmı/kısımları neler bilginiz var mı ?

Ben bu programı ismi Advanced Windowscare olduğu zamandan beri kullanıyorum ve çok memnunum.
Benzeri olan tüm programlara göre daha tam, herşey dahil.
Buna en yakın rakibi Tuneup Utilities gibi çirkef değil, mesela Tuneup olur da silerseniz tüm yaptığı ayarları geri alıyor hatta backuplar duruyorsa sildiği dosyaları bile geri getiriyor.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bu programdan uzak durun pcyi çok kötü yoruyor performansını düşürüyor tavsiye etmem Auslogics Boostspeedi tavsiye ederim

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
birde sadece bu program için değil.bütün bilgisayarı hızlandırdığını iddaa eden programlar.interneti %200 bilgisayarı %100 hızlandırma gibi.şeylerle insanları kandırıyorlar.yalan kardeşim inanmayın.test edildi onaylandı.sisteme verdiği zarar çabası.

bir kamyon bir spor arabadan hızlı gittiği gün o zaman inanırım bunlara.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Eleştiriler ne şekilde acaba?
Yani teknik olarak memnun olunmayan kısmı/kısımları neler bilginiz var mı ?

Ben bu programı ismi Advanced Windowscare olduğu zamandan beri kullanıyorum ve çok memnunum.
Benzeri olan tüm programlara göre daha tam, herşey dahil.
Buna en yakın rakibi Tuneup Utilities gibi çirkef değil, mesela Tuneup olur da silerseniz tüm yaptığı ayarları geri alıyor hatta backuplar duruyorsa sildiği dosyaları bile geri getiriyor.

regedit ayarlarını bozduğu, win 8 de çökmelere sebeb olduğu vs yorumları vardı. tuneup konusunda doğru, çirkeflik yapıyor ama bunu da kullandım onu da tuneup daha önde bence.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
regedit ayarlarını bozduğu, win 8 de çökmelere sebeb olduğu vs yorumları vardı. tuneup konusunda doğru, çirkeflik yapıyor ama bunu da kullandım onu da tuneup daha önde bence.

Tuneup ile tema ayarlarınıı değiştirince boot dosyalarını bozduğu için güvenli modda açılmayı engelliyor.
Eğer herhangi bir şekilde tema değiştirmişseniz Tuneup ile deneyin bakalım güvenli mod açılıyor mu?
Advanced Systemcare regedit ayarlarını bozduğuna hiç şahit olmadım. Gerçi TuneUp'ın da şahit olmadım.
Ancak Windows 8 için denemedim, bilmiyorum.
Bir başka konu Tuneup çalışması için kendi servisini zorunlu kılıyor, bu servis kafasına göre programların kullandığı RAM ve işlemci oranını değiştiriyor ve bunu kapatmanın imkanı yok.
Ayrıca Tuneup içerisinde olmayan bazı modüller mevcut.(Driver güncelleme, Game Booster, Unlocker gibi)
Dediğim gibi Advanced Systemcare tavsiye ederim. :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Tuneup ile tema ayarlarınıı değiştirince boot dosyalarını bozduğu için güvenli modda açılmayı engelliyor.
Eğer herhangi bir şekilde tema değiştirmişseniz Tuneup ile deneyin bakalım güvenli mod açılıyor mu?
Advanced Systemcare regedit ayarlarını bozduğuna hiç şahit olmadım. Gerçi TuneUp'ın da şahit olmadım.
Ancak Windows 8 için denemedim, bilmiyorum.
Bir başka konu Tuneup çalışması için kendi servisini zorunlu kılıyor, bu servis kafasına göre programların kullandığı RAM ve işlemci oranını değiştiriyor ve bunu kapatmanın imkanı yok.
Ayrıca Tuneup içerisinde olmayan bazı modüller mevcut.(Driver güncelleme, Game Booster, Unlocker gibi)
Dediğim gibi Advanced Systemcare tavsiye ederim. :)

tuneupta tema değiştirdim. ama öyle bi sıkıntı olduğunu hatırlamıyorum. win 7 deydi. şimdi ikisni de kullanmıyorum. :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Üstteki bazı yorumlar çok saçma yaa.. Ben Windows un bütün sistemlerinde bu programı kullandım.. Ve hiçbi sıkıntı görmedim gayet başarılı bi program. Ayrıca bütün utilities programlarını kullanırken biraz kullanıcı dikkat etmesi gerek dikkat etmezse Dünyanın en iyi programı bile sistemezarar verebilir..

Bence Advanced systemcare kendi alanında Dünyanın en iyi utilities programı.. Aman sistemi yoruyor aman kayıt kütüğüne zarar veriyor gibi saçma yorumlar yapıpta insanların zihinlerini bulandırmayın desem mübarek gece kalp kırmış oluruz neyse..

theley

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir önceki sürümde orjinal yapmıştım. şimdi 6. sürüm var. herşeyi denedim ama orjinal olmuyor :( çözümünü bulmuşlar.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510