Advanced Mobile Care mi ? Battery Guru mu ?

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hangisi daha iyi. Pil performansını arttırıcı ve görev yöneticisi özelliklerine baktığımız zaman hangisi daha kullanışlı ve avantajlıdır? Telefonum Nexus 4.

dovmee

Super Сasual Dating - Genuine Damsels
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
battery doctor kullanıyorum..daha memnunum

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
ASC ile Batterr Guru'nun çalışma mantıkları farklı. ASC tasarruf moduna alıyor sadece. Battery Guru ise yüklemeden sonra 2 gün boyunca senin kullanımını izliyor ve ona göre ayarlama yapıyor. Battery Guru ile Nexus 4'te normal kullanımda 2 gün civarında dayanıyor pil.

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Açıkçası Batterr Guru'dan pek memnun kalmadım. Kısıtlı gibi geldi bana. Wlan kullanımını yönet seçiyorum wifi olan yere gelince wifiyi açıyor ancak mobil veriyi kapatmıyor.

ASC baya kapsamlı oyun hızlandırıcı, bulut yedekleme, galeri resimlerini gizleme, virüs tarama gibi özellikleri var.

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Batterygrudan bende pek memnun kalmadım wireless özelliği kapatıyorum ama o tekrar açıyor.
Zaten sürekli scan etmesi şarjdan götürüyor. Sabah şarjdan çıkardım %55 lerde Telefon HTC One

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ACS, mantığını telefonda da bozmadığına göre gereksiz dosya ve kayıtları silerek bi nevi size şarj süresi sağlıyor.
Battery Guru ise tamamen şarj süresine odaklı bir uygulama ve buna paralel olarak şarj sürenizi maximum dereceye çıkartmanızı sağlar.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İşlevleri farklı iki programın ACS çok amaçlı bir program battery guru sadece pil performansı için benim telefonu 4 gün boyunca izledi ve çalışmaya başladı tam olarak ne yaptığını anlayamadım battery gurunun kendi kendine hallediyor ama pil performansında artış oldu özellikle boştayken şarjım hiç azalmıyor uyanıklığı engelliyor.