Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangisi daha iyi. Pil performansını arttırıcı ve görev yöneticisi özelliklerine baktığımız zaman hangisi daha kullanışlı ve avantajlıdır? Telefonum Nexus 4.
ASC ile Batterr Guru'nun çalışma mantıkları farklı. ASC tasarruf moduna alıyor sadece. Battery Guru ise yüklemeden sonra 2 gün boyunca senin kullanımını izliyor ve ona göre ayarlama yapıyor. Battery Guru ile Nexus 4'te normal kullanımda 2 gün civarında dayanıyor pil.
Açıkçası Batterr Guru'dan pek memnun kalmadım. Kısıtlı gibi geldi bana. Wlan kullanımını yönet seçiyorum wifi olan yere gelince wifiyi açıyor ancak mobil veriyi kapatmıyor.
ASC baya kapsamlı oyun hızlandırıcı, bulut yedekleme, galeri resimlerini gizleme, virüs tarama gibi özellikleri var.
Batterygrudan bende pek memnun kalmadım wireless özelliği kapatıyorum ama o tekrar açıyor.
Zaten sürekli scan etmesi şarjdan götürüyor. Sabah şarjdan çıkardım %55 lerde Telefon HTC One
ACS, mantığını telefonda da bozmadığına göre gereksiz dosya ve kayıtları silerek bi nevi size şarj süresi sağlıyor.
Battery Guru ise tamamen şarj süresine odaklı bir uygulama ve buna paralel olarak şarj sürenizi maximum dereceye çıkartmanızı sağlar.
İşlevleri farklı iki programın ACS çok amaçlı bir program battery guru sadece pil performansı için benim telefonu 4 gün boyunca izledi ve çalışmaya başladı tam olarak ne yaptığını anlayamadım battery gurunun kendi kendine hallediyor ama pil performansında artış oldu özellikle boştayken şarjım hiç azalmıyor uyanıklığı engelliyor.