- Reaksiyon puanı
- 2,168
Reklam diyeceksiniz ama dostlar ben bunu cidden soruyorum sizlere. Sanırım en doğru alan da bu.
Her ne kadar iş yerinde TTNET kullansak da ben evde Biri ADSL kullanıyorum.
Türk Telekom'un duyurduğu yeni hızlar nedense sadece TTNET'te var. Biri'de ve diğerlerinde bu hızları göremedim. Oysa bu hızlardan yararlanmak istiyordum. Biri'yi aradım, bu hızlar bizde yok ve ne zaman geleceği de belli değil dediler.
Ben de mecburen TTNET'e geçmek durumundayım.
Az önce TTNET'i aradım ama onlar da telefon üzerinden değil bayiiler aracılığıyla yardımcı olacaklarını söylediler.
"En yakın ofis nerde" dedim, "Bilmiyoruz ama 118 18'i arayın" gibi saçma bir cevap verdiler. Artık ne işe yarıyorsa çağrı merkezindeki bayan arkadaş
ADSL hesabını taşıyan var mıdır? Nasıl bir yol izleniyor?
Şimdiden teşekkürler.
Her ne kadar iş yerinde TTNET kullansak da ben evde Biri ADSL kullanıyorum.
Türk Telekom'un duyurduğu yeni hızlar nedense sadece TTNET'te var. Biri'de ve diğerlerinde bu hızları göremedim. Oysa bu hızlardan yararlanmak istiyordum. Biri'yi aradım, bu hızlar bizde yok ve ne zaman geleceği de belli değil dediler.
Ben de mecburen TTNET'e geçmek durumundayım.
Az önce TTNET'i aradım ama onlar da telefon üzerinden değil bayiiler aracılığıyla yardımcı olacaklarını söylediler.
"En yakın ofis nerde" dedim, "Bilmiyoruz ama 118 18'i arayın" gibi saçma bir cevap verdiler. Artık ne işe yarıyorsa çağrı merkezindeki bayan arkadaş
ADSL hesabını taşıyan var mıdır? Nasıl bir yol izleniyor?
Şimdiden teşekkürler.