Adres Çubuğu Kayboldu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sers3ri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sers3ri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Google Chrome son günlerde fazla hata veriyor diye Firefox(7.0.1) kullanıyım dedim, bir kaç eklenti yükledim(SpeedDial, Xmarks, Gmail). Sonra ne oldu anlamadım adres çubuğu arama çubuğu falan hepsi gitti :s geri getiremiyorum. bütün eklentileri kaldırdım ama yok olmuyor. bütün ayarlarını didik didik ettim ama yok yapamadım. bi bileniniz var mıdır acep? resimdeki gibi şuan. teşekkür ederim şimdiden.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
gezinti araç çubuğunuz tik atılmış görünüyor, bu durumda sorun olmaması gerekiyordu... diyecek bir şey bulamadım :huh:

Tik atmakla uğraşmak yerine tüm tikleri kaldırıp daha sonra araç çubuğundan "özelleştir..." e tıklayıp, buradan ön tanımlıyı geri yükleye basıp tamam diyerek onaylayın bakalım... aynı sorun devam edecek mi görelim bi...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
C:/Documents and Settings/kullanıcı adın/Application Data/Local Settings/Application Data/mozilla klasörünü sil program sıfırlansın

ya da

Başlat/Çalıştır'a "firefox -safe-mode" (tırnaklar yok) yaz, ''Bütün kullanıcı ayarlarını Firefox öntanımlı ayarlara getir'' seçildikten sonra Değişiklikleri uygula ve tekrar çalıştır'a tıkla

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Köşedeki turuncu firefox butonuna tıkla. Oradan fareyi seçeneklerin üstüne getir ve "Gezinti araç çubuğu"nu seç :)

sers3ri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
özelleştirden yaptım, teşekkür ederim arkadaşlar ;)

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
önemli değil, faydamız olduysa ne mutlu... ;)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Özelleştirden Konum'u çekip koyman lazım oraya diyecekkene kendin halletmiş olduğunu gördüm :)