Adobe Ürünleri

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Adobe Dreamweaver CSS4
Adobe Media Player
Adobe AIR
Adobe Bridge CS4
Adobe Device Central CS4
Adobe Extension Manager CS4

Adobenin bu ürünleri hakkında kısa bilgi verebilecek var mı? Ne işe yararlar falan gibi.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Adobe Dreamweaver CS4

Frontpage benzeri ama daha gelişmiş özelliklere sahip web sayfası düzenleyicisi. ASP PHP gibi dillerde de renler ve kodlar anlamında destek sağlayabilmektedir. Bu kadar özelliğin yanında bilgisayarı da oldukça kasmaktadır...

Adobe Extension Manager CS4

Adobe programlarına (flash, DreamWeaver, vs vs) eklentileri kurmak için kullanılan aracı program

Adobe AIR

Adobe® AIR™, masaüstüne yüklenen zengin Internet uygulamalarını oluşturmak için geliştiricilerin HTML, Ajax, Adobe Flash® ve Adobe Flex® dahil olmak üzere bildik web teknolojilerini kullanabilmelerini sağlayan işletim sistemi genelinde çalışma zamanıdır. Adobe AIR ile geliştiriciler, kendi makinelerindeki kaynakların gücünü web ile birleştiren, görsel açıdan zengin, çekici uygulamalar oluşturmak için ellerindeki yetenekleri ve araçları kullanabilirler.

Adobe Bridge CS4

Adobe Creative Suite 4 bileşenleri ile birlikte sağlanan Adobe Bridge uygulaması; yazdırma, web, televizyon, DVD, film ve taşınabilir aygıtlar için içerik oluşturmak üzere ihtiyaç duyduğunuz varlıkları organize etmenize, bulmanıza ve bu varlıklara göz atmanıza olanak verir. Adobe Bridge, yerel Adobe dosyalarının (PSD ve PDF gibi) yanı sıra Adobe dışındaki dosyaları da kolay erişim için hazır tutar. Varlıkları gerektiği şekilde mizanpajlarınıza, projelerinize ve kompozisyonlarınıza sürükleyebilir, dosyaların önizlemesini yapabilir ve hatta meta veriler (dosya bilgileri) ekleyerek dosyaların daha kolay bulunmasını sağlayabilirsiniz.

Daha Fazlası İçin Tıklayın

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
adobe dreamweaver cs4 web tasarim programıdır html ve php dilleri vardır diye biliyorum doğruysa abi sen bi araştırsana hatta adobenin türkçe sitesine girip baksana biz ne söylesek yalan olur doğru bilenler hariç :D http://www.adobe.com/tr/

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Asıl merak ettiğim Adobe AIR, Adobe Bridge CS4 bunların tam olarak neler yaplabilir. Bridge CS4 ile galiba videolarda oynama yapabiliyoruz Air i tam olarak anlamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de bilmiyorum yardım eder misiniz? adobe reader hiç bişey açmıo :confused1: lütfen yardım