Merhabalar, grafik tasarım okuyorum. Elimde DELL Inspiron 7577 (İ7 7.nesil gtx1060 max Q , 16 gb ram 250 gb SSD) mevcut fakat Premiere pro da 2-3 dakikalık video işlerinde bile çok sıkıntı yaşıyorum örnek olarak işlediğim videoları önizleme yaparken kare kare gelmesi ve bazen kasması gibi... Oyun oynamayacağım fiyat konusunda da çok sıkıntı değil ama yaklaşık bütçe 9-10 Bin tl hatta 8 bile olabilir.
Bu sebepten ve elimdeki laptopun ağırlığından dolayı macbook pro almayı düşünüyorum. 2.El olarak. Tabiki başka tavsiyeleriniz varsa eğer ve belirtirseniz çok sevinirim.
Sizlere sorularım şunlar;
-En düşük hangi modeli alırsam, işlerimi kolayca yapabilirim? yani yıl olarak 2016,2017 gibi
-Diyelim ki 2016-2017 model aldım ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim yani alıp da elimdeki laptopta yaşadığım sıkıntıları yaşar mıyım ?
Bu sebepten ve elimdeki laptopun ağırlığından dolayı macbook pro almayı düşünüyorum. 2.El olarak. Tabiki başka tavsiyeleriniz varsa eğer ve belirtirseniz çok sevinirim.
Sizlere sorularım şunlar;
-En düşük hangi modeli alırsam, işlerimi kolayca yapabilirim? yani yıl olarak 2016,2017 gibi
-Diyelim ki 2016-2017 model aldım ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim yani alıp da elimdeki laptopta yaşadığım sıkıntıları yaşar mıyım ?