adobe programları (cc) ve after effects için notebook tavsiyesi

nevronevrotik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba hp marka bilgisayarım beni yarı yolda bıraktı. zaten emarelerini son zamanlarda veriyordu. yeni bir notebook almam gerekiyor. malum dolar uçmuş fiyatlar tavan yapmış. 7500 8000 civarı bütçem var. nvdia 4 gb ekran kartının altına düşmek istemiyorum. programları rahat kullanabileceğim beni üzmeyecek notebook tavsiyesi verebilirseniz sevinirim. monster kasa kalitesizliği ile ilgili çok yorum gördüm o yüzden düşünmüyorum. ve işlemci olarakta an amdden çok çektim intel olursa sevinirim.

nevronevrotik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam 8 gb ram yeterli gelir mi? bir de şöyle bir şey buldum
bir de
DELL G315 CORE İ5 9300H 2.4GHZ-8GB RAM-1TB+256 SSD-GTX1650 4GB-15.6"W10 - Vatan Bilgisayar şunu aslında gönlüm benimde baştan beri asistan yana. şu hp de 1050 ti olması cezbetti birde ram 16 gb olması ama hp de hep ısınma sorunu yaşamoştım aklıma o geliyor. ama işlemci 8.nesil o sıkıntı verir mi? ve sizce dell nasıl? siz asus mu tavsiye edersiniz?

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Dell de iyi bir marka. Kendim Asus kullandığım için tavsiye ettim. 6 yılda sadece fanında arıza oldu onuda 40 tlye kendim değiştirdim malzeme kalitesi güzel asusun.
Gtx 1650 gtx1050 ti dan daha güçlü bir ekran kartı.
i5 9300h da 8300h dan bir tık iyi çok fark yok aralarında.
Ram konusuna gelir isek ilerde laptopa 2. bir ram takabilirsiniz ama ekran kartı işlemci yükseltme gibi bir şansınız olmaz laptopta bunun kararını iyi vermelisiniz.
Dell i alabilirsiniz,onunda malzeme kalitesi iyidir, sıkıntı çıkarmaz. Sonuçta Alienware gibi bişeyi üretebiliyorlar ?
Asustan avantajı 1TB HDD olmuş. İleride ram yükseltmeye ihtiyacınız olursa yaparsınız sıkıntı olmaz.

Son düzenleme: