Adobe premiere pro cracklanabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enginmurat

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Arkadaşın biri cracklanabildiğini söyledi, pek inanasım gelmedi..

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,918
Crack nedir bilmeyene soruyorsun.

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Yazılım adı geçen her şeyin sahtesi üretilebilir. Ancak orijinalden vazgeçmemek her zaman en iyisi ve güvenlisi.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Benimle kafa mı buluyon sen?
Sen bizimle kafa buluyor olmayasın :) Arattığında internette bu konuda bir çok hack edilmiş program var, sonuçta sen bilgili ve araştırmacı konular yazmış biri olarak böyle basit ve en ufak yaştakilerin bile bildiği sorular sorman garipseniyor doğal olarak. Tepki görmen doğal değil mi..?

Nerden nereye, ses değiştiren papağanımsı yazılımlardan, bücür çocukların bile hack edildiğini bildikleri programlara...

Enginmurat

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Sen bizimle kafa buluyor olmayasın :) Arattığında internette bu konuda bir çok hack edilmiş program var, sonuçta sen bilgili ve araştırmacı konular yazmış biri olarak böyle basit ve en ufak yaştakilerin bile bildiği sorular sorman garipseniyor doğal olarak. Tepki görmen doğal değil mi..?

Nerden nereye, ses değiştiren papağanımsı yazılımlardan, bücür çocukların bile hack edildiğini bildikleri programlara...
Sen bana cevap vermez olduydun. Zannettim banlandın.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Sen bana cevap vermez olduydun. Zannettim banlandın.
Ne bileyim sen akıllı bir arkadaştın, ben de dedim bu arkadaşa ne oldu da böyle artistik, ilginç güzel konular yerine bayağı konular açmaya başladı... Halbuki ilk konuların gerçekten güzeldi. :)

cihaneken

Asistan
Reaksiyon puanı
64
Adobe'nin bütün programlarının tek tek yada bir paket halinde crack yapışmış sürümleri internette bulunmakta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...