Arkadaşlar merhaba turizm sektöründe yarı-profesyonel edit işlerine yönelik becerilerimi geliştireceğim. Ufak bir altyapım var fakat önümüzde ki 5 ay bu işlerde kendimi tam anlamıyla hazır etmem gerekiyor. Bunun için Final Cut Pro (türkiye de pek kullanılmıyor) veya Adobe Premier arasında seçim yapacağım. Aşağıya detaylı bilgi bırakıyorum.
Çekim Yapacağım Aygıtlar:
• DJI Mavic Air 2 Pro:4K 30 fps
• Nikon z6: 24.6 MP, 4K 30 fps
• Go Pro Hero 9: 5K 30 fps, 4K 60 fps
Kullanacağım Alanlar:
• Turizm sektöründe müşterilere yönelik evlilik hikayesi, iç ve dış çekim, tanıtım vs.
NOT: Program seçimine göre Macbook veya Windows yöneleceğim. Bu alanda da yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle yeni M1 çipli Macbook performansı bildiğiniz üzere her 18 saat aktif batarya süresi, windows ve eski macbooklara göre 2-3 kata kadar performansı ile benim seçimimi Final Cut Pro ya yöneltebiliyor.
Çekim Yapacağım Aygıtlar:
• DJI Mavic Air 2 Pro:4K 30 fps
• Nikon z6: 24.6 MP, 4K 30 fps
• Go Pro Hero 9: 5K 30 fps, 4K 60 fps
Kullanacağım Alanlar:
• Turizm sektöründe müşterilere yönelik evlilik hikayesi, iç ve dış çekim, tanıtım vs.
NOT: Program seçimine göre Macbook veya Windows yöneleceğim. Bu alanda da yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle yeni M1 çipli Macbook performansı bildiğiniz üzere her 18 saat aktif batarya süresi, windows ve eski macbooklara göre 2-3 kata kadar performansı ile benim seçimimi Final Cut Pro ya yöneltebiliyor.