Adobe Photoshop CS6 Dersleri

Acemi00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese selamlar.13 yaşında bir bireyim ve kendimi photoshop yapmaya doğru ileri attım.Oyun oynamak yerine photoshop yapacağım.Bunu kurcalayarak öğrenemem.Benim tek istediğim.Adobe Photoshop CS6 'nın güzel bir ders linki veya sitesi.

Şimdiden teşekkürler..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blink:ben adobe ilustrator cs6 yı indiriyorum ama internette bununla ilgili pek ders videosu bulamadım yardımcı olurmsunuz:blink:

sukru15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle şu konuyu açıklaştıralım " CS6 - CS5 - CS4 fark etmez . Çünkü CS6da da aynı iş yapılıyor CS4de de . Ama CS6 özellik bakımından daha zengin . Kimisine göre CS6 rahattır kimine göre CS5 . Ama tavsiyem CS6 dan başla . Karar senin kararın CS5 te olabilir bu sana kalmış bişey . " Ve ardından ders arıyorsan öncelikle Türkçe derslerden biraz izle , programı kavra , kısayolları falan öğren . Habire derslere bakarak değil de kafandan bir şey planla ve sonra bunu elinden geldiğince PS'ye aktar . Sonra zamanla işi az çok kavrayınca yabancı derslere geç . İngilizceyi çok ama çok az bilsen bile o derslerde zorlanmazsın . Sen sadece görüntüye bakarsın . Adamın dediğini ne yapcaksın ki :) . İşte böyle böyle geliştir kendini . Ve şunu unutma "CS4 en iyisidir yada CS5 en iyisidir " diyene bakma . PS aynı PS . Hadi kolay gelsin . İstersen derste veririm sana . Bu arada çaktırma ama bende 13 ' üm :D

:blink:ben adobe ilustrator cs6 yı indiriyorum ama internette bununla ilgili pek ders videosu bulamadım yardımcı olurmsunuz:blink:

Sadece cs6 diye arama adobe illustrator dersleri yaz öyle ara .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bunca yildir photoshop kullanicisiyim daha photoshop yapamadim sana kolay gelsin :)

bozyeleli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de Photoshop Cs6 Dersleri Arıyorum Bulursam Paylaşabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle şu konuyu açıklaştıralım " CS6 - CS5 - CS4 fark etmez . Çünkü CS6da da aynı iş yapılıyor CS4de de . Ama CS6 özellik bakımından daha zengin . Kimisine göre CS6 rahattır kimine göre CS5 . Ama tavsiyem CS6 dan başla . Karar senin kararın CS5 te olabilir bu sana kalmış bişey . " Ve ardından ders arıyorsan öncelikle Türkçe derslerden biraz izle , programı kavra , kısayolları falan öğren . Habire derslere bakarak değil de kafandan bir şey planla ve sonra bunu elinden geldiğince PS'ye aktar . Sonra zamanla işi az çok kavrayınca yabancı derslere geç . İngilizceyi çok ama çok az bilsen bile o derslerde zorlanmazsın . Sen sadecegörüntüye bakarsın . Adamın dediğini ne yapcaksın ki :) . İşte böyle böyle geliştir kendini . Ve şunu unutma "CS4 en iyisidir yada CS5 en iyisidir " diyene bakma . PS aynı PS . Hadi kolay gelsin . İstersen derste veririm sana . Bu arada çaktırma ama bende 13 ' üm :D
Bana Öğretirsen Sevinirim :) :)
Tamamen Bilmiyo Değilim Yaptığım Fotoğraflar var Öğretmeye Başlarsan gösteririm facebook adresini verirsen ordan konusalım...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bedne cs6 var ama dışa aktaramıyorum resim olarak vermiyor bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
13 yaşındaki Arkadaşlarım ben de 55 yaşındayım hepiniz çok tatlısınız.Güzel şeylerle ilgileniyorsunuz sizleri tebrik ediyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Valla bende 21 yaşındayım daha yeni yeni kendimi photoshop after effects gibi programları öğrenmeye ve kullanmaya adadım. Bu genç yaşta bu tür programlarla kendinizi geliştirme arzunuzu takdir ettim. Sizin yerinizde olmayı nasıl isterdim bir bilseniz. Çok yaşlıymış gibi konuştum ama gerçekten bunca zaman geriye dönüp baktığımda elle tutulur hiçbirşeyim yok anılardan başka. Siz siz olun şimdiden başlayın yeteneklerinizi geliştirmeye öğrenmeye :)

ibesya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet CS6 veya CC Türkçe eğitim videoları olsa süper olacak, yok mu paylaşacak bir yiğit?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende 18 yasındym photoshop ögrenmek ıstıyorum . nasıl ögrenebilrm?

tarzzamani

Asistan
Reaksiyon puanı
35
İnternette tonla video var hala nasıl öğrenebilirim diyorsunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben 15 Yaşındayım Ve Bi Dediklerinizi Denemeye Başlıyom Suan Arka Pilan Ve Ekleme Öğrendim Aşama Aşama Öğreniyo İnsan Tam Kavrayıncada Oluyor Anlican Zamannı Boşa Harcama Sürekli Videolarını İzleyin Ben Böle Öğreniyomm ?? Saolun

TutorialsTurkey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her şey zamanla öğrenilir bende zamanla öğrendim bir şeyler yapmayı şimdi videolu dersler çekiyorum istemekle alakalı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynen Ben zaten 1-2 yıldır photoshop üzerinde çalışıyorum çok basit kısa yolları bilmeniz gerek :D :thumbup1:
En önemlisi bu işe kendinizi adamış olmanız çünkü bazı çocuklar 24 saat bilgisayar başında oturup zamanlarını boş geçiriyorlar :D :thumbup1: