Adobe Illustrator CC kapanma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan masuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

masuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar.Bende Adobe Illustrator CC 17.1.0 (64 bit) Türkçe yüklü. Bilgisayarımda Adobe Photoshop,Dreamweaver,Flash Professional de yüklü.Ama sadece Adobe Illustrator CC de sorun var.Programı tıkladığımda arayüzü açılıyor 3-5 saniye sonra program kapanıyor.Programlar full sürüm.Sorunu çözemedim bana yardımcı olursanız sevinirim...

Sistem Özelliklerim:
1.jpg

han838

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Bende de buna benzer bir şey olmuştu programın açılış ekranı geliyor ardından bir sorunla karşılaşıldığı için program başlatılamıyor gibi bir şeyler yazıyordu. C:\ Program files common files içerisinde kurulumla birlikte oluşan Adobe klasörü içindeki dosyaların eksiksiz olması durumunda sorunun çözülmesi lazım photoshop'un commonfiles eklentileride sorunu çözebilir bende böyle çözülmüştü sende de işe yarar umarım..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu eklentiler nelerdir bilmiyorum tam olarak bilsem çözerim

PelinYavas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Bilen bir arkadaş açıklama yaparsa çok iyi olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adobe photoshop cs6 portable'da resim eklediğimde çalısma alanı hep karelerle doluyor kareleri kaldıramıyorum yardımcı olurmusunuz ???? birazerken cvp yazarsanız sevinirim ...:biggrin:

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
birebir aynı sorunu ben de yaşıyorum çözüm bulduysanız beni de bilgilendirirseniz sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
+1 bendede aynı sorun var ai açılıp 2-3 sn bekleyip kapanıyor