Adobe Flash Plater Pro Virüsü Hakkında Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ennix12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ennix12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar 2 gündür uğaraştığım bir sorun mevcut google.com.tr 'ye girmeye çalıştığımda Adobe Flash Plater Pro 'yu yüklemem gerektiği şeklinde crhome ve mozilladan uyarı almaktayım.Ne olur ne olmaz diye internetten arattım ama pek bişe bulamadım.Açılan site adobenin sayfasını andırıyor fakat orjinal sayfada bu playerla alakalı hiç bişe yok.Açılan sitenin altındaki contac us vesair yerlere tıkladığımda 500 internel server hatası veriyor ki bu da fake olduğu izlenimi verdi.Downlanda tıkladım setup diye bişe indirdir ama kurmadım kaspersky internet securty ile tarattım ama bi kaç kb lik dosyada bayağı uğraştı sonuc alamadım.Combofix,hjthis,Advanced SystemCare 7 gibi programlarla denedim ama belli bir zaman sonra tekrar aktif oluyor.Şuan ana sayfayı google.com/ şeklinde ayaraladım tr ye giriyor ama direkt tr olarak girmeye çalıştığımda aynı sorun oluşuyor.Mozilla aranızdaki bağlantı şifrelenmiş gibi bir uyarı verdi.

Son olarak görev yöneticisini çalıştırıp Ağ İletişimi açtığımda aşağıda Yerel Ağ Bağlantısı dışında Ağ Bağlantısı*14 bağlantı kesildi ve Ağ Bağlantısı*9 bağlantı kesildi şeklinde görünüyoer. Bazen google'a bile giremiyor çözüm için araştırma yapmak için benim gibi bu problemi yaşayan var mı acaba yada çözümü hakkında bilgi sahibi olan yardımlarınızı rica ediyorum.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Öncelikle geçmiş olsun. Bu bir virüstür. Sahte Flash Player uyarısı verir.

Öncelikle CCleaner sisteminizde yüklü değilse buraya tıklayıp CCleaner yükleyin. Ve bütün internet geçmişinizi silin.

Daha sonra MalwareBytes programını indirip kurun ve güncelleyin. Daha sonrada sistem taraması yaptırın.

Sorununuz büyük ihtimal çözülecektir.