Adobe After Effects ile ilgili şu videoyu nerden bulabilirim :)

playboys

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar http://www.videocopilot.net/tutorial/assisted_suicide/ linkte adamı izleyin 7. dakikada adam dosylarıın arasına giriyor oradan kan videosu alıp videoya ekliyor onlara ne deniyor ve nerden bulabilirim preset mi plugin mi başka bişey mi lütfen yardım edin çok lazım film çekcez öle şeylere ihtiyacım var yarıca adam azıcık daha video ileleyince ateş efektide aldı nerden bulurum bunları lütfen biri bakarsa duacısıs olcam :)

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
[MENTION=36388]sonmodel06[/MENTION] After Effects ile ilgileniyordu. Biliyor mudur acaba? :)

octavarium

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Youtube'dan Blood Burst olarak aratırsanız, çıkar. Örneğin;

[video=youtube;A_MfwJA8ZL0]http://www.youtube.com/watch?v=A_MfwJA8ZL0[/video]

meba1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
'videocopilot' diye aratilip forum ya da torrent den indirilebilir acikcasi.

srenone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
onlar paralıdır. torrent bulabilirsin hatta link verebilirim. pm attım gelmedi galiba ondan buraya da yazdım garanti olsun diye :D

playboys

Asistan
Reaksiyon puanı
0
onlar paralıdır. torrent bulabilirsin hatta link verebilirim. pm attım gelmedi galiba ondan buraya da yazdım garanti olsun diye :D

hocam verdiğin linkte biyer çıkmıyor galiba sadece normal site çıkıyor sen bana şunun bidaha linkini versene bide kaç gb/mb tır :) ve bu dediğim efektler var demi içinde mesela silah için ateş efekti :)

--- Mesaj Güncellendi ---

'videocopilot' diye aratilip forum ya da torrent den indirilebilir acikcasi.

hocam zaten videoyu verdiğim yer o site ama orda varmıdır bakıom anasayfasına adam parayla set satıyo bunlar o adamda bulunurda bedava bulunmaz bence :)

darki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vermiş olduğun link içerisinde tutorial download linki mevcut. Ayrıca footage olarak arattırabilirsin.

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
google gfx yaz birde after effect yaz karşında milyonlarca sayfa..

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
İnsan bir teşekkür eder o kadar kişi koşmuş yardımına hıh :D

playboys

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnsan bir teşekkür eder o kadar kişi koşmuş yardımına hıh :D

sağolun hocam , herkeze teşekkürler :)

Videonun altındaki bilgide indirme linkini bulabilirsin. Diğer bilgisayarımda arşivim var ama o kurulu değil. Yazın bol bol yardımcı olurum bu tarz konularda :)
http://www.youtube.com/watch?v=oHOsnQkJGno

hocam yaza girioz :D

Vermiş olduğun link içerisinde tutorial download linki mevcut. Ayrıca footage olarak arattırabilirsin.

hocam link mevcut mevcut olmasınada indiriom adamın yaptığı video gelio içeikleri gelmiyo ;)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Kan plug-in olarak geçer evet.. öncelikle plug-in'i yüklemelisin.

playboys

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kan plug-in olarak geçer evet.. öncelikle plug-in'i yüklemelisin.

hocam illaki plugine gerek yok gibi videosunu buluncada oluyo galiba şuan bitane ateş efekti videosu bulup bi videoya ekledim oldu :)

arkadaşlar http://www.youtube.com/user/auzgkfx bu adamın videoalrını indirdim oldu ama şöyle bi sorun var videoyu eklediğimde siyah ekran ile birlikte geliyo o siyah ekran nası olmıycak :) onuda söylermisiniz kusura bakmayın vallaha :D

adakizi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
after effect ile ilgili ben de sıkıntılıyım. hiç doğru dürüst bir kaynak bulamıyorum :(

playboys

Asistan
Reaksiyon puanı
0
after effect ile ilgili ben de sıkıntılıyım. hiç doğru dürüst bir kaynak bulamıyorum :(

ben sırf silahtan çıkan ateş buldum onun dışında hiçbişey :( yani buldumda siyah ekranla birlikte geliyorlar siyah ekranı kaldırmayı bi bulsam hepsi elimde hepsinden var şuan :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
hocam illaki plugine gerek yok gibi videosunu buluncada oluyo galiba şuan bitane ateş efekti videosu bulup bi videoya ekledim oldu :)

arkadaşlar http://www.youtube.com/user/auzgkfx bu adamın videoalrını indirdim oldu ama şöyle bi sorun var videoyu eklediğimde siyah ekran ile birlikte geliyo o siyah ekran nası olmıycak :) onuda söylermisiniz kusura bakmayın vallaha :D

Bil bakalım niye çıkıyor o siyah ekran? :D Senin yaptığın çalışma ortamına video eklemek. Video değil plug-in yüklersen rahatlarsın... Siyahı da yok edebilirsin ama çekilir çile değil bence.

playboys

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bil bakalım niye çıkıyor o siyah ekran? :D Senin yaptığın çalışma ortamına video eklemek. Video değil plug-in yüklersen rahatlarsın... Siyahı da yok edebilirsin ama çekilir çile değil bence.

sağolun :D başka yolu yokmu peki :D ayrıca hepsinde çıkmıyor siyah ekran ??? mesela benim indirdiğim dosya mp4 formatlıydı başka indirdiğim dosya mov. du bana mov. olarak gelmişti onu koydum gözükmüyodu siyah ekran nie öyle ki :D ???? :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Bunu *png ve *jpg dosyaları arasındaki fark gibi düşünebilirsin.

playboys

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bunu *png ve *jpg dosyaları arasındaki fark gibi düşünebilirsin.

anladım :) peki bu efektlerin hepsi 12 gb lık videocopilot sitesinin yöneticisi olan andrew kramerın hazırladığı action essentials 2 mi ne var bu efekt mefekt hepsi 12gb edermi yahu :bored: :bored: :bored: buyrun linkinide vereyim iinde ihtiyacım olan şeyler varmıdır internetimiz sınırsız zaten indiririm :) ama içindekiler istediğim mov dosyalarımı buyrun link :*****

srenone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ordakilerin arasında action move essentialsin içinde olması lazım inşallah linki gönderebilmişimdir

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
[MENTION=376]pesimist[/MENTION] bunun plugin le ilgisi yok. Kan efekti yeşil ekran önünde ise chrome key ile arkayı transparan yapabilirsin. Yok siyah arkaplansa video özelliklerinden overlay. vs vs özelliklerinden deneyerek arkaplanı yok edebilir.

playboys

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@pesimist bunun plugin le ilgisi yok. Kan efekti yeşil ekran önünde ise chrome key ile arkayı transparan yapabilirsin. Yok siyah arkaplansa video özelliklerinden overlay. vs vs özelliklerinden deneyerek arkaplanı yok edebilir.

hocam chrome key dediğin effect / keyin / keylight dan oluo demi onu yapıyorum da şu siyah arkaplan nası yok ediliyor azıcık daha açıklarsan memnun olcam :)

eeeeeveet arkadaşlar action essentials 2 yi indirmeye başlıycam geceye 12gb lık dosya hadi hayırlısı inş. istediğim şeyler çıkar bu arada ben kb lı kb lı birsürü dosya buldum ama maalesef sorunum siyah ekran [MENTION=83278]samilcan[/MENTION] arkadaş veya başka bilen biri o arka siyah fonu nası yok edeceğimi söyleyebilir mi :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
After Effectin aktif kullanıcı değilim ama geçen sene çektiğim kısa filmdeki muzzle flash efektini yaparken aynı şekil arkaplanı siyah olan namlu ateşi bulmuştum. Sony vegasta yanlış hatırlamıyorsam lightness yada overlay yapmıştım video özelliklerinden. Bir karıştır oraları görürsün mutlaka.

srenone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
videoda arka siyah fakat onlar programda o siyah olmuyor. bide onlar mov uzantılı programda kullanabilmen için quick time yüklemen lazım

playboys

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Andrew'in bir şey verdiği yok. Gayet ücretli kendileri. O yüzden verdiğin linki sildim.

https://www.videocopilot.net/products/action2/

12 GB'lık dosyanın içinde eğitim videoları da olduğu için o kadar büyük. Yapacak bir şey yok yani :)

:D :D aynen hocam gayet ücretli 99 ve 245 dolara satmakla birlikte :D action move essentials ı indirdim hocam indi harbidende aradığım şeyler içinde var adam sadece tutorial verio plugin vs. nerden bulursanız bulun dermiş gibi :D

videoda arka siyah fakat onlar programda o siyah olmuyor. bide onlar mov uzantılı programda kullanabilmen için quick time yüklemen lazım

hocam hepsi öyle olmuyo :) ben youtube den bulup indirmiştim e haliyle video formatında olunca siyah ekran gözüküyor

srenone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:D :D aynen hocam gayet ücretli 99 ve 245 dolara satmakla birlikte :D action move essentials ı indirdim hocam indi harbidende aradığım şeyler içinde var adam sadece tutorial verio plugin vs. nerden bulursanız bulun dermiş gibi :D

hocam hepsi öyle olmuyo :) ben youtube den bulup indirmiştim e haliyle video formatında olunca siyah ekran gözüküyor

ben videocopilottan bahsediyorum fakat keying yaparak belki yokedilebilir :)