Adnan Polat sinir küpü

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
POLAT SİNİR KÜPÜ.. BAŞLAYAN TRANSFER GÖRÜŞMELERİ ASKIYA ALINDI.. G.SARAY KİMLERLE GÖRÜŞTÜ.GUTİ'ye TEKLİF YAPILDI MI
Galatasaray'ın ligi 3.bitirmesine kesin gözü ile bakan yönetim bir yandan gönderilecek futbolcular ile görüşürken, diğer yandan çoğu yerli olmak üzer transfer görüşmelerine başlamıştı. Ancak sarı kırmızılı takımın sahasında Antalyaspor'a yenilmesi ile G.Saray'ın üçüncülüğü tehlikeye girdi.. Antalyaspor maçında yüzünden düşen bin parça olan ve maçtan sonra kimse ile konuşmayan başkan Polat, lig bitmeden hiç bir görüşme yapmayacak.. TSN nin bir ay kadar önce G.SARAY DA KIYAMET NE ZAMAN KOPACAK başlıklı haberinde olduğu gibi G.Saray 4. olursa KIYAMET KOPACAK.. Peki G.SARAY HANGİ FUTBOLCULARLA GÖRÜŞTÜ.. İŞTE TÜM DETAYLAR.. TURKSPOR.NET FARKI İLE.

Galatasaray yeni sezon için ALİ TURAN ve MUSA ÇAĞIRAN'ı renklerine kattıktan sonra, kadrosunu yerli futbolcularla takviye etmek için kolları sıvamıştı..
Lig üçüncülüğüne GARANTİ gözü ile bakan Galatasaray'da ilk görüşme Denizlispor'lu ÇAĞDAŞ ile yapıldı..

ÇAĞLAR BİTTİ.
Adnan Sezgin ile görüşen Çağlar ile G.Saray her konuda anlaştı. Ancak Denizlispor'a takas öneren G.Saray ile Denizlispor arasında görüşmelerde ufak prüzlerin kaldığı ÇAĞLAR ın yeni sezonda GALATASARAY forması giymeye çok yakın olduğu tsn istihbarat kaynaklarının bilgisi....

G.SARAY MANİSA'DAN İKİ YİĞİT'E TALİP OLDU..
Galatasaray sol bek için ÇAĞLAR ile görüşürken, defansın ortasına ve ofansa dönük orta saha için de MANİSASPOR'un iki YİĞİT'ine talip oldu..

YİĞİT İSMAİL GÖKOĞLAN
Galatasaray Yönetimi, iki Yiğit'den biri olan Manisaspor’un genç yeteneği Yiğit Gökoğlan’la temasa geçti. 20 yaşındaki forvet arkası ve sağ açık da oynayan Gökoğlan, tıpkı Thierry Henry gibi atletizm kökenli.

Geçtiğimiz transfer sezonunda da sarı kırmızılı takımın transfer etmeyi düşündüğü ancak, ciddi görüşme yapmadığı Yiğit Gökoğlan için bu defa ciddi teklifte bulundu.
Türkiye’nin en hızlı kanat oyuncularından biri olarak dikkat çeken Yiğit, forvet hattında da görev yapabiliyor.

İSMAİL YİĞİT G.sARAY'A KOŞA KOŞA GELİRİM.
Galatasaray için KOŞA KOŞA gelirim diyen genç futbolcu ile anlaşan G.Saray Manisaspor ile ilk görüşmeyi yaptı.

YİĞİT İNCEDEMİR..
25 Yaşındaki Yiğit İncedemir ise defansın ortasında, şu anki kadroda Neill'in önünde Mehmet Topal'a alternatif olarak düşünülüyor. Sert şutları ve defanstan hızlı çıkışları ile dikkat çeken Yiğit de adaşı İSmail Yiğit gibi ilk görüşmede G.Saray'ın kendisine sunduğu teklife EVET dedi..

YİĞİTLER TAMAM DEDİ.. ANCAK MANİSASPOR UÇTU..
Futbolcularla yaptıkları görüşmelerden olumlu sonuç alan Galatasaray, sözleşmesi 2011 de bitecek olan İncedemir ve 2013 de bitecek Gökoğlan için Manisaspor'un kapısını çaldı..

Manisaspor'i takasta iki futbolcu öneren Galatasaray, ayrıca 1.5 milyon euro teklif etti..

MANİSA'nın İSTEĞİ ŞOK ETTİ.
Manisaspor'un ise bu teklife "TAKAS İSTEMİYORUZ iki futbolcumuz için 4 MİLYON EURO istiyoruz" şeklinde verdiği cevap G.Saray'ı şok etti.

Bunun mümkün olamayacağını TAKAS+PARA verebileceklerini söyleyen sarı kırmızılı takım ile Manisaspor arasındaki görüşmelerin başkan Polat'ın lig sonunu bekleme kararından sonra devam etmesi bekleniyor..

MUSTAFA PEKTEMEK İÇİN CAVCAV DAHA ÖNCE "GELİN ALIN "DEMİŞTİ..
Galatasaray geçtiğimiz transfer döneminde G.Birliği ile kiralık futbolcuları konusunda pazarlıkları uzatmadan anlaşmıştı.. Bu arada Ali Turan için Kayserispor yönetimi ve Süleyman Hurma ile yaşanan polemik ve gerginlikler üzerine BAŞKAN İLHAN CAVCAV , ADNAN POLAT'a "Bunlardan futbolcu alınmaz.. Ben bunlarda hiç alış veriş yapmıyorum.. Bu adamlardan adam alınmaz. Gelin size istediğiniz futbolcumu vereyim" diyerek AÇIK ÇEK vermişti.. G.Saray'da PEKTEMEK yeniden gündeme gelebilir. Ancak böyle bir görüşme henüz yapılmış değil.

....VE GUTİ....
Galatasaray'ın GUTİ İLE GÖRÜŞTÜĞÜ. ANLAŞMA SAĞLANDIĞI.. GUTİ'NİN YOLA ÇIKTIĞI haberlerinden sonra, Haldun Üstünel'in BU TRANSFERİ YALANLAYAN haberi de medya da yer aldı..

ÜSTÜNEL "MENAJERLERİN UYDURMASI"
Milliyet Gazetesinde yer alan haberde ÜSTÜNEL , Galatasaray olarak hiç bir şekilde GUTİ ile görüşmedik. GUTİ gündemimize bile gelmedi. Bunların hepsi menajerlerin uydurması deniliyordu..

YA HALDUN ÜSTÜNEL, YA DA MİLLİYET YALAN SÖYLEDİ..
Galatasaray GUTİ'ye teklif götürdü..
Milliyet'de çıkan YALANLAMA haberi Haldun Üstünel'in ağzından yazılmış YALAN BİR HABER değilse, Haldun Üstünel de stratejisini değiştirmiş demektir..

TSN KAYNAKLARI TÜM DETAYLARI ÖĞRENDİ..
TSN istihbarat kaynakları, Florya'dan yalanlanan GUTİ haberi ile ilgili geçtiğimiz hafta içinde yaptığı istihbaratlarını sonuçlandırdı.

G.Saray futbolcunun menajeri aracılığı ile GUTİ İÇİN TEKLİFTE BULUNDU..

33 Yaşındaki futbolcunun GALATASARAY'a GELEBİLECEĞİNİ MENAJERİNE söylemesinden sonra başlatılan görüşmelerde , SÖZLEŞMESİ BİTEN FUTBOLCU için GUTİ'nin menajeri ne istedi..

4 MİLYON EURO NAKİT, MAÇ BAŞI 25 BİN EURO..
Guti için YILLIK 4 MİLYON EURO ve maç başı 25 bin euro istenmesi üzerine, teklifi değerlendiren G.Saray yönetimi PEŞİNATın ÇOK FAZLA OLDUĞU, yaklaşık 35-40 maç oynadığı düşünüldüğünde bir yıllık 5 MİLYON EURO luk çok buldu..

PEŞİN PARA 2 MİLYON EURO..
Sarı Kırmızılı yönetim kendilerine verilen bu teklif için MAÇ BAŞINI KABUL EDEBİLECEKLERİNİ ancak peşin 2 MİLYON EURO verebileceklerini bildirdi..

GALATASARAY'IN 2.5 MİLYON EURO peşin vermeyi kabul ettiği, bununda yıllık 35-40 maç oynadığı düşünülürse toplam olarak 3.5 milyon euro YILLIK ödemeyi gözden çıkarttığı gelen bilgiler arasında..

ANCAK LİG ÜÇÜNCÜLÜĞÜ TEHLİKEYE GİRİNCE, POLAT TÜM GÖRÜŞMELERİ DURDURDU..
Galatasaray da yerli ve yabancı görüşmeleri LİG ÜÇÜNCÜLÜĞÜNÜN GARANTI OLMASI DÜŞÜNCESİ İLE BAŞLAMIŞTI .Ancak şimdi TSN nin bir ay kadar önce yazdığı gibi G.Saray ligi DÖRDÜNCÜ bitirirse İŞTE O ZAMAN KIYAMET KOPACAK..
Sarı Kırmızılı Takım Başkanı AdnanPolat şimdi son derece sinirli olmasına rağmen, sakin görünmeye çalışarak, son hafta maçlarının getireceği sonucu bekliyor..

TURKSPOR.NET ÖZEL HABER

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Bu sitenin haberleri % 105346876946 milyar doğrudur.

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
TFF'ye gene teşekkür etmek istiyorum haftalar öncesi mesajlarımda belirtiğim şekilde; böyle bir seneyi bize yaşattığı için...

Çalınan puanlar görülmeyen eller,yarılan kafalar ,yanlı kararlar beleş puanlar (6-9) puanlar birde bizim ruhsuzlar ne bekleniyordu ki,mucizemi...

Medya çirkefi, futbol çirkefi bu senede böyle geçti...

[FLASH]http://s3.directupload.net/images/100510/5iupmxq7.swf[/FLASH]

Ah be kardeşim, başına neler geldi...

Alayını sat Başkan...

Sol alt ses düğmesine basıp çalan şarkıyı kapatabilirsiniz...

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
handikap işi geliştirmişin :D

---------- saat 19:33 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:32 eklenmişti ----------

bu arada bonus veremiyorum , borcum olsun :)

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
gif ler kesmiyor artık handikap ı ben verdim bonus helal olsun :D

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Vah vah Adnan Polat sinirlenmiş. Buradan kendisini sakin olmaya davet ediyorum...

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Manisaspor'un ise bu teklife "TAKAS İSTEMİYORUZ iki futbolcumuz için 4 MİLYON EURO istiyoruz" şeklinde verdiği cevap G.Saray'ı şok etti.

yarısından fazlası yalandır . birşeye takıldım kim bu yiğitler ? 4 milyon Euro istiyorlar anlamadım. arkadaş takımın küme düşmekten zor kurtuldu bu "yiğitler" gol kralı mı , asist kralı mı? milli takımın bankosumuda 2 milyon istiyorsun birine ?
eski bonservis sisteminin çok güzel bir yönü vardı. Kulup oyuncu için bonservis belirliyordu o parayı veren alabiliyordu ama alan çıkmaz oyuncu kulupte kalırsa belirlediği bonservise göre oyuncuya ödeyeceği parayı belirliyordu boylece uçuk kaçık bonservisler istenemiyordu...