Adminler bir baka bilirmi lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EvinDelisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi benim burda bir hesabım vardı *** isimli bir admine hesabımı sil dedim yani tüm yazdığım yorumlar filan silinsin dedim adam bana ban attı ne hesaba ulaşa bildim ne nicki değiştire bildim nede yorumları sile bildim bir caresi yok mudur abi bu işin ?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Şimdi benim burda bir hesabım vardı ***isimli bir admine hesabımı sil dedim yani tüm yazdığım yorumlar filan silinsin dedim adam bana ban attı ne hesaba ulaşa bildim ne nicki değiştire bildim nede yorumları sile bildim bir caresi yok mudur abi bu işin ?

Hukuki bir istek gelmedikçe konu/mesaj silme işlemi yapmıyoruz.

Toplamda 7 tane mesajın varmış zaten. Herhangi bir özel msj. veya adres vermemişsin.

EvinDelisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi isim filan değiştiremez misin ya zaten ban attı önceki admin bir zarar gelmez lütfen abi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Abi google ismimi yazdığım zaman çıplak karı resmi filan çıkıyor Forum.shifdelete linkli yardım et kurban olim :crying:

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=470772]EvinDelisi[/MENTION]

Hesabinizin kapatilmasini talep etmissiniz ve moderatör arkadasimizda bunu gerceklestirmis. Yorumlarimi silin diye bir sey gecmemis konuda.

EvinDelisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi kapat dedim hesap kapansın anlamında ban atacağını bilmiyordum. Abi google ismimi yazında çıplak karı resmi çıkıyor yok mudur bir çaresi ? İsim değiştirme olur, Yorumlarımı silme olur lütfen

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Abi kapat dedim hesap kapansın anlamında ban atacağını bilmiyordum. Abi google ismimi yazında çıplak karı resmi çıkıyor yok mudur bir çaresi ? İsim değiştirme olur, Yorumlarımı silme olur lütfen

Google aramasını bilemem. Diğer hesabın ile ilgili sıkıntı yaşadıysan kalsın o şekilde bununla devam et.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bunun kullanıcı adın ile alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Aynı arama sayfasında benim de profil resmim çıkıyor. Googlein bileceği birşey, ben karışmam :)

Ancak zaten sayfa sıkıntılı. Görseli içeren konuyu kaldırdım. Yakında silinir gider, rahat ol. Dediğim gibi sen bu kullanıcı adınla devam et olsun bitsin. bu işi de tatlıya bağlıyalım :wink:

EvinDelisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Admin abi 1 alıntılı mesajını geri çekebilir misin ? İsmimi orada yazmışım şimdi düzenleyemiyorum :D

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Google'da her zaman ne arıyorsan onun üzerine yoğunlaştığını bilmen gerekiyor. :tt2:

HunterMystic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi silin gitsin mesajları niye uğraştırıyosunuz çocuğu.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...