Adım adım Linux kullanımı

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Linux'u güvenli ve pratik bir şekilde denemek istiyorsanız bu rehberdeki adımları tek tek gerçekleştirin, rahat edin.

Bu yazı, Linux'u öğrenmek isteyenleri en kolay, en basit adımlarla hedefe doğru götürmek için hazırlanmıştır.

Daha fazlası için bakınız

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Windows kullanırken klavuzdan mı yararlandık :D en iyi öğrenme yöntemi karıştırmadır.

Aerop

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Windows kullanırken klavuzdan mı yararlandık :D en iyi öğrenme yöntemi karıştırmadır.
Kesinlikle :D Aldığım hiç bir elektronik aletin kullanım klavuzunu okumuş değilim. Hepsini kurcalarak kendim çözmeye çalışırım. Kullanma klavuzlarındada ne anlatılmak istendiğini anlamam zaten. Çok acayip bir dille anlatılır :D

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Kesinlikle :D Aldığım hiç bir elektronik aletin kullanım klavuzunu okumuş değilim. Hepsini kurcalarak kendim çözmeye çalışırım. Kullanma klavuzlarındada ne anlatılmak istendiğini anlamam zaten. Çok acayip bir dille anlatılır :D

Dikkatini çekerim Linux bir elektronik alet değildir. Konuyu anlayıp dinlemeden yorum yapmamanızı öneririm.

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
linux u en iyi öğrenip kullanma yöntemi :confused1:

benim kullandığım yöntem :mrgreen:

bu yöntemi bölümdeki arkadaşlar az çok bilir :yes:

(önce kurmaya çalış beceremzsen sor) :dil:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Linux kullanımı yerine Linux'un sistem yapısını Windows'unkiyle karşılaştırmalı olarak anlatan bir kılavuz daha iyi olurdu. Çünkü bunu kimse okumaz.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Linux kullanımı yerine Linux'un sistem yapısını Windows'unkiyle karşılaştırmalı olarak anlatan bir kılavuz daha iyi olurdu. Çünkü bunu kimse okumaz.
Paylaşması benden, okuyup okumama sizden. Hem Linux'u merak edenler için okunması gereken bir yazı bence.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ben senin bunu paylaşmana bir şey demedim. Bunu yapanlar için dedim o sözü.

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Teşekkürler. Yararlı bir paylaşım olmuş: Hele şu sonda yazanlara katılmamak mümkün değil...

Unutmayın, Windows kullanırken de aynı zor yollardan geçtiniz. Linux aslında öcü değildir, bilakis kolay bir işletim sistemidir. Linux'u sürekli kullanacak olan sizler, sadece biraz zaman ayırıp onun dilini anlamakla hayatınız boyunca hiç bırakamayacağınız bir ortama girebilirsiniz.