Evet hashhshahshaah doğru diyorsun bekleyelim yeni ürünKararsızlık kötü bir şeydir. Kararsızlık var ve biraz da irdeleye irdeleye zehirli oku attın kesin bir sıkıntı çıkacak alma bence![]()
Kanat oyuncusu musun ?40 numara Nike giyiyorum 40 numara Adidas speedportal tek kalmış almalı mıyım?
Evet hoca bağzen forvet de oynatıyorKanat oyuncusu musun ?
Ama sadece 40 ve hocam alayım mı?Bence al.
Hocam sorun olmazsa ayağınız kaç cm söyler misiniz ?Evet hoca bağzen forvet de oynatıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama sadece 40 ve hocam alayım mı?
yok hocam ne yanlışı şu dönemlerde ayakla ilgili kötü şeyler duyunca insanlar böyle düşünmeye başladıHocam sorun olmazsa ayağınız kaç cm söyler misiniz ?Yani uzunluk olarak. Yanlış anlamayın ha
![]()
Speedportal 3 normal kalıp ve adidas ve sporjinal sitesine göre adidas ayakkabılar 20 cm ye 40 numara uyuyormuş. Dar kalıp olsaydı 1 numara yada yarım numara daha büyük alırdın.yok hocam ne yanlışı şu dönemlerde ayakla ilgili kötü şeyler duyunca insanlar böyle düşünmeye başladı25 cm ayağım tam
Hocam ben speedportal 1 alcam ayrıca 20 cm ayak çok küçük kırk olma ihtimali yok adidasın kalıp yerlerine bakınca 40 numarya 25 cm demk geliyor sizce alaım m?Speedportal 3 normal kalıp ve adidas ve sporjinal sitesine göre adidas ayakkabılar 20 cm ye 40 numara uyuyormuş. Dar kalıp olsaydı 1 numara yada yarım numara daha büyük alırdın.
Bakın hocam 40 numaraHocam ben speedportal 1 alcam ayrıca 20 cm ayak çok küçük kırk olma ihtimali yok adidasın kalıp yerlerine bakınca 40 numarya 25 cm demk geliyor sizce alaım m?
Hocam ben hollandadan alıyorum 40 numara olur mu sizce 25 cm ayağımBakın hocam 40 numara
Bir tane sitede de speeportal 1 var 5k ya.
![]()
adidas X Speedportal.1 FG Firm Ground Erkek Krampon
adidas X Speedportal.1 FG Firm Ground Erkek Krampon LVG47 Barçın’da! Uygun fiyat avantajı ve taksitli ödeme seçenekleriyle online alışveriş yapmak için hemen tıklayın!www.barcin.com
Sporjinal | Online Spor Ayakkabı ve Giyim Mağazası
Sporjinal, dünyaca ünlü markaların ayakkabı, giyim, tekstil ve aksesuar ürünlerini resmi satıcısıdır. Tıkla ve ilk siparişini oluştur, indirim ve fırsatları kaçırma!www.sporjinal.com
size charts şu linkten ayağını ölçüp bakıp alabilrsin40 numara Nike giyiyorum 40 numara Adidas speedportal tek kalmış almalı mıyım?
Olur hocam.Hocam ben hollandadan alıyorum 40 numara olur mu sizce 25 cm ayağım
Hocam 41 alabilirim 40 mı alayım 41 miOlur hocam.