kordil15
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
2700 ₺ var ve sizce Sıfır olarak ADEN fx 67 mi , ADEN E58 Pro mu yoksa İkinci El olarak DJI spark mı almalıyım yardımcı olur musunuz lütfen ?
Hocam, BİM'e DJI Tello geliyor. Onu alın bence.2700 ₺ var ve sizce Sıfır olarak ADEN fx 67 mi , ADEN E58 Pro mu yoksa İkinci El olarak DJI spark mı almalıyım yardımcı olur musunuz lütfen ?
bimin ürünleri çok iyi değil ya Aden alınHocam, BİM'e DJI Tello geliyor. Onu alın bence.
Hocam, DJI, BİM'in markası değil. BİM'in ürünü yazmışsınız ama....bimin ürünleri çok iyi değil ya Aden alın
bimin ürünü sanırım yanlış bir tabir oldu bimde satılan ürünler demek istedim kusura bakmayınHocam, DJI, BİM'in markası değil. BİM'in ürünü yazmışsınız ama....
Estağfurullah hocam.bimin ürünü sanırım yanlış bir tabir oldu bimde satılan ürünler demek istedim kusura bakmayın
Hocam, Aden FX 67'nin galiba satışı yok. (Hepsiburada'da "satış yoktur" diyor.)2700 ₺ var ve sizce Sıfır olarak ADEN fx 67 mi , ADEN E58 Pro mu yoksa İkinci El olarak DJI spark mı almalıyım yardımcı olur musunuz lütfen ?
Fx 67 drone net ten alıcam 4K lı , E58 Pro 1250 küsür ama dji spark 2. El alıcam sizce hangisini almalıyım ilk girişim olucak dji spark 2. Eli 2700 tl ve 18 kez şarj olmuş kırık fln yokEstağfurullah hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam, Aden FX 67'nin galiba satışı yok. (Hepsiburada'da "satış yoktur" diyor.)
Aden E58 Pro, 550 TL.
DJI Spark, satışı yok.
E58 Pro, gözüme güzel geldi hocam. Fakat, FX 67'nin içinden 2 adet batarya çıkıyor.Fx 67 drone net ten alıcam 4K lı , E58 Pro 1250 küsür ama dji spark 2. El alıcam sizce hangisini almalıyım ilk girişim olucak dji spark 2. Eli 2700 tl ve 18 kez şarj olmuş kırık fln yok
Teşekkür ederim valla bu konuya başka kişilerin fikirlerini almak istiyorum çünkü ben bir kez alayım fotoğraflamayı öğreneyim eğleneyim tarzındayımE58 Pro, gözüme güzel geldi hocam. Fakat, FX 67'nin içinden 2 adet batarya çıkıyor.