Adcash reklamlarından nasıl kurtulabilirim ???

HardPlayer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Son 4 gündür nasıl olduysa her siteye girişimde boşluğa basınca yeni bir sekmede beni ilk önce adcash adlı siteye ardından da çeşitli reklamlara yönlendiriyor. Yani bıktım artık bundan. Zararlı değilmiş virüs gibi ama aşırı rahatsız ediyor. AdwCleaner'ı denedim, Chrome'u ve Explorer'ın ayarlarını her şeyini sıfırladım tüm çerezleri temizledim ama tık yok bana mısın demiyor bu. Sizce ne yapmalıyım. Bu arada modemin şifresini de değiştirdim ama format mı istiyor modem anlamadım. Modem IP'sine mi bulaşmış ne olmuş :(((
Bu arada siteyi (adcash) kapattıktan sonra pop-up engellendi diyor sağ üstte. Herkese hayırlı ramazanlar.
Ekli dosyayı görüntüle 11450

HardPlayer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Modem'e format attım düzeldi. Yine de teşekkürler. Aynı sorun telefonumda da olunca mantıken base'de, yani internetin ana geliş yerinde sorun olabileceğini düşündüm. Araştırmalarıma göre eski modemlerde daha sık rastlanıyormuş ve benim modemim de eski model olduğu için firmware sürümü yeni tehditlere karşı açık kalıyor. Tekrar bu sorunu yaşarsam konumu devam ettiririm. Herkese hayırlı ramazanlar.

E

Ercan akbaba

SDN Okuru
Bu sorunun aynısı telefonumdaki google Chrome var beyler nolur yardım edin bana kurtulamıyorum ya bulamadım çözümü telefonu sıfırladım falan ama

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamlar. sdn üzerinde bir açık buldum ve siteyi hacklemem an meselesi teyit ettiğim zaman derhal bildiriyorum açığın kapatılması için.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Bu sorunun aynısı telefonumdaki google Chrome var beyler nolur yardım edin bana kurtulamıyorum ya bulamadım çözümü telefonu sıfırladım falan ama

telefonu fabrika ayarlarına döndürüp yeni bir gmail hesabıyla oturum açın. chrome ayarları sürekli senkronize ettiği için formattan sonra bile zararlı içerikleri gmail hesabından geri yükleyebilir.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Telefondan uygulamalarin içerisinden chrome bulup onbelleğini temizleyin tekrar giriş yapın düzelecektir