erenberk
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 100
AdBlockForOpera
Forumda şu konuda bir ara konuşulmuştu ve her ne kadar Chrome kullanıcısı olsam da o zaman ben de mail atmıştım ve süreci takip etmiştim. Tüm bu çabalar sonuç verdi ve adblock artık Opera'da!
Açıklama
Ekran görüntüleri
Opera'ya eklemek için tıklayın
(SDN için eklentiyi kapalı tutalım lütfen arkadaşlar, reklamlar en önemli geçim kaynaklarından.)
Forumda şu konuda bir ara konuşulmuştu ve her ne kadar Chrome kullanıcısı olsam da o zaman ben de mail atmıştım ve süreci takip etmiştim. Tüm bu çabalar sonuç verdi ve adblock artık Opera'da!
Açıklama
AdBlockforOpera, the most advanced adblocker available for Opera. Created by the programmers of the popular AdBlockforChrome and AdBlockforSafari extensions.
Block all advertisements on all web pages, including Facebook, Youtube and Hulu.
It works automatically: just install it, then visit your favorite website. All ads will be gone! Even those annoying video and popup ads!
Advanced users can easily create their own filters, subscribe to arbitrary lists, pause or disable the extension on a specific site and much more. It's translated in over 20 languages!
- Bu uzantı, bir veya daha fazla Web sitesine işlev ekleyecek veya mevcut işlevleri değiştirecek.
- Bu uzantı, Opera'ya bir düğme ekleyecek.
Ekran görüntüleri

Opera'ya eklemek için tıklayın
(SDN için eklentiyi kapalı tutalım lütfen arkadaşlar, reklamlar en önemli geçim kaynaklarından.)