AdBlockForOpera

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
AdBlockForOpera

Forumda şu konuda bir ara konuşulmuştu ve her ne kadar Chrome kullanıcısı olsam da o zaman ben de mail atmıştım ve süreci takip etmiştim. Tüm bu çabalar sonuç verdi ve adblock artık Opera'da!

Açıklama

AdBlockforOpera, the most advanced adblocker available for Opera. Created by the programmers of the popular AdBlockforChrome and AdBlockforSafari extensions.
Block all advertisements on all web pages, including Facebook, Youtube and Hulu.
It works automatically: just install it, then visit your favorite website. All ads will be gone! Even those annoying video and popup ads!
Advanced users can easily create their own filters, subscribe to arbitrary lists, pause or disable the extension on a specific site and much more. It's translated in over 20 languages!

• Bu uzantı, bir veya daha fazla Web sitesine işlev ekleyecek veya mevcut işlevleri değiştirecek.
  • Bu uzantı, Opera'ya bir düğme ekleyecek.

Ekran görüntüleri

13e852a4-a31f-457a-9a66-c93002cd7645_details_big.png
fafff419-955b-45a1-9fe1-0014bcc82377_details_big.png

Opera'ya eklemek için tıklayın

(SDN için eklentiyi kapalı tutalım lütfen arkadaşlar, reklamlar en önemli geçim kaynaklarından.)

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Tesekkürler..Operayi sirf su reklam engelleyici yoklugundan kullanmiyordum..Suan indirdim Operayi valla süper olmus..

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Ben gerek bile duymuyorum :) Ama iyi oldu .

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Content Block Helper var herşeyi engelleyebilirsiniz.

zahek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
opera da da elbette içerik engelleme mevcuttu alternatif sekılde. bu da birçok kişi için daha iyi oldu. güle güle kullanın.