Merhaba Arkadaşlar, şöyle bir sorum olacak size, telefonum Note 8. Whatsapp hariç diğer uygulamalarda bildirim sorunu yaşıyorum pil optimizasyonlarını kapadım her şeyi yaptım sadece adaptif pil açık bundan dolayı bildirimler gecikebilir mi ?
bende s10 plus var adaptif pil hepsi acik ama böyle bir sorun yok uygulamalarj kaldirip geri yukleyin biMerhaba Arkadaşlar, şöyle bir sorum olacak size, telefonum Note 8. Whatsapp hariç diğer uygulamalarda bildirim sorunu yaşıyorum pil optimizasyonlarını kapadım her şeyi yaptım sadece adaptif pil açık bundan dolayı bildirimler gecikebilir mi ?
bende s10 plus var adaptif pil hepsi acik ama böyle bir sorun yok uygulamalarj kaldirip geri yukleyin bi
whatsapp hariç diğer uygulamaların arka planda kullanımı 0 dakika gözüküyor güç tasarrufundaki arka plan verisini kısıtla da, veri tasarrufu da, wi-fi güç tasarrufu da kapalı. Başka ne yapmam lazım daha geçen eylül hard reset attım temiz kurulum yaptım telefona telefonda kronik sorun olabilir mi ?
Adaptif Pil,i kapatın ve tekrar deneyin.Merhaba Arkadaşlar, şöyle bir sorum olacak size, telefonum Note 8. Whatsapp hariç diğer uygulamalarda bildirim sorunu yaşıyorum pil optimizasyonlarını kapadım her şeyi yaptım sadece adaptif pil açık bundan dolayı bildirimler gecikebilir mi ?
Ekran kilitliyken mi yoksa normal gezinmede mi bildirimler gelmiyor ?
Pie geldi geleli bu sorun devam ediyor maalesef. Bende S10 kullanıyorum bazen bildirimler gelmiyor, gelse de sessiz gelebiliyor. Sorun bizlik değil ama edge aydınlatma kullanabilirsiniz başka bir çözüm yolu yok. Heralde Android 10 ile düzeltirler.ekran açıkken bildirimler tam zamanında geliyor fakat kilitliyken geç gelme veya hiç gelmeme sorunu oluyor neredeyse tüm ayarları yaptım sizin de tavsiye edeceğiniz bir şey var mı ?
Pie geldi geleli bu sorun devam ediyor maalesef. Bende S10 kullanıyorum bazen bildirimler gelmiyor, gelse de sessiz gelebiliyor. Sorun bizlik değil ama edge aydınlatma kullanabilirsiniz başka bir çözüm yolu yok. Heralde Android 10 ile düzeltirler.