Haber Adana Çukurovada 50 kişilik grup hastane bastı

Reaksiyon puanı
4,724

Nasıl bir döneme geldik, doktorlarımız 2020 marttan beri canla başla can vere vere çalıştı ve siyasilerin kışkırtmasıyla doktorlar öldürüldü darp edildi, hastane basılıyor, siyasiler giderlerse gitsinler diyor bu millet ne yaptığının farkında değil ilerde yaptıklarının sonucunun farkında değil, doktorların öldürülüp darp edilmesi hastane basılması sadece araç bence amaç sıkı yönetime geçmek benim görüşüm bu.

Vaziyet alın seçime kadar türlü türlü mevzular olacak.

Ben doktor olsam birdaha çalışmam yurt dışına giderim.

Bu rezilliği savunan birkaç kişi çıkacak forumda eminim

Reaksiyon puanı
994
Ülke nasıl bir hâle geldi ya öyle bir tim var ki acaba nerden milletin sinir uçlarına dokunsak da bir karışıklık çıkarsak diye uğraşıyor gibi.
Mesela baktılar doktorlar çok tepki geliyor ordan devam ediyorlar bundan önce de çıplaklık ilişki vs ile denemeye kalktılar.
Garip oyunlar dönüyor cidden sonumuz hayrolsun.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
ve siyasilerin kışkırtmasıyla doktorlar öldürüldü darp edildi,

Siyasilerin kışkırtmaları ile doktorlar öldürüldü ne demek? Şu ülkede her olayı siyasete bağlamaya çalışan şu sığ zihniyetten ne zaman kurtulacaksınız?
Yolda kafanıza taş düşse bu hökümet yüzünden diyeceksiniz neredeyse.

öldürülüp darp edilmesi hastane basılması sadece araç bence amaç sıkı yönetime geçmek benim görüşüm bu.

Her zaman söylerim şu ülkeye kaliteli muhalifler lazım diye. :( Hee kardeşim 50 kişi hastaneyi bastı diye hemen sıkı yönetim yaparlar. Oradan bir bakmışın şeriat gelmiş İran olmuşuz. Off off gerçekten kaliteli muhalif lazım.

öyle bir tim var ki acaba nerden milletin sinir uçlarına dokunsak da bir karışıklık çıkarsak diye uğraşıyor gibi.

Sıradan olayları sanki çok efsane bir şey miş gibi lanse edip siyasete yapmaya çalışanlar var. Yoksa boş beleş mevzular çoğu. Çıplak sokakta gezen veya cinsel ilişkiye giren ile siyasetin ne alakası var!

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

Nasıl bir döneme geldik, doktorlarımız 2020 marttan beri canla başla can vere vere çalıştı ve siyasilerin kışkırtmasıyla doktorlar öldürüldü darp edildi, hastane basılıyor, siyasiler giderlerse gitsinler diyor bu millet ne yaptığının farkında değil ilerde yaptıklarının sonucunun farkında değil, doktorların öldürülüp darp edilmesi hastane basılması sadece araç bence amaç sıkı yönetime geçmek benim görüşüm bu.

Vaziyet alın seçime kadar türlü türlü mevzular olacak.

Ben doktor olsam birdaha çalışmam yurt dışına giderim.

Bu rezilliği savunan birkaç kişi çıkacak forumda eminim
Hep söylüyorum AKP bu ülkenin başına gelen en büyük felakettir.Din üzerinden siyaset yapıp insanların duygularıyla oynayan,hayatı palavra olan bu parti siyasetten silinmediği sürece bu ülkeye güneş doğmayacaktır.

Reaksiyon puanı
4,724
Siyasilerin kışkırtmaları ile doktorlar öldürüldü ne demek? Şu ülkede her olayı siyasete bağlamaya çalışan şu sığ zihniyetten ne zaman kurtulacaksınız?
Yolda kafanıza taş düşse bu hökümet yüzünden diyeceksiniz neredeyse.

Her zaman söylerim şu ülkeye kaliteli muhalifler lazım diye. :( Hee kardeşim 50 kişi hastaneyi bastı diye hemen sıkı yönetim yaparlar. Oradan bir bakmışın şeriat gelmiş İran olmuşuz. Off off gerçekten kaliteli muhalif lazım.

Sıradan olayları sanki çok efsane bir şey miş gibi lanse edip siyasete yapmaya çalışanlar var. Yoksa boş beleş mevzular çoğu. Çıplak sokakta gezen veya cinsel ilişkiye giren ile siyasetin ne alakası var!
Aç halka parayı basarsan taksimde dildo üzerine oturup oturup kalkan yığınla insan bulursun, siyasetin ne kadar alakası olduğunu hepimizden daha iyi biliyorsun, adam oraya sinir uçlarına dokunmak yazmış bunu köfteci yusufun yapacak hali yok yada lc waikiki de yapacak hali yok, Allah hiç yapmaz geriye tek oluşum kalıyor.

Bu kadar eminim Rabbim inkar edeyim ki şu yaşananlar CHP iktidarı üzerinde olsaydı herşeyi CHP yaptı dersin, ama AKP iktidar olduğu için siyasetle ne alakası var diyorsun.

Bu kadar büyük yemin ediyorum, başta CHP olsaydı herşeyi CHP yaptı dinsiz CHP milleti lut kavmine çevirdi derdin

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Bu kadar büyük yemin ediyorum, başta CHP olsaydı herşeyi CHP yaptı dinsiz CHP milleti lut kavmine çevirdi derdin

Niye diyeyim. Azcık aklı başında olan insan bazı şeyleri anlar zaten. Her olayı siyasete bağlamaya çalışmak yanlış bir kere.

85-90 Milyonluk ülkede her yaşanan olayı siyasete bağlamaya çalışmak sığ bir bakış açısı zaten.

Ben çok iyi hatırlarım çocuk iken daha AKP yok o zamanlar hastaneler tıklım tıklım SSK ve Devlet hastaneleri ayrı iken hastane sayısı yetersiz iken her gün hastanelerde kavga dövüş olurdu. Millet hastane kuyruğunda birbine girer ilaç kuyruğunda hemşireye sataşır. Doktor ile kavga eder tahlil kuyruğunda kavga eder yani ederde ederdi zaten. Bu insanların eğitim seviyesi ve dünyaya bakışı ile alakalı birazda imkansızlık. Sen ne sanıyon yarın CHP iktidar olacak ve birden bire doktora şiddet bitecek kadın cinayetleri son bulacak tarikatlar cemaatler yok olacak flan mı sanıyon ? Veya intiharlar bitecek kimse kendini öldürmeyecek mi sanıyon. Mesala bu doktoru öldüren şahıs direk kendi kafasınada sıkmış. Bu adamı nasıl önleyecen ne ceza verecen mesela? zaten adam kendini öldürmeyi bile göze almış.

Yaa çok iyi hatırlarım ben 11-12 yaşlarında İstanbul'da adalara gitmiştim. Orada gezerken ormanda ikişkiye giren çift görmüştük. Bildiğin ormanda işi pişiriyorlardı. Veya hatırlarım ilk taksim meydanına girriğimde taksim meydanında kadının biri üstsüz koşuyordu meydanda bunlar insanın olduğu yerde olabilecek şeyler ama bunu bile bakın buradan kaos çıkaracaklar buradan iç savaş çıkacak yok buradan darbe olacak şeriat gelecek ülke batacak bitecek tarzı yorumlar saçma ve çocuksu oluyor.