"Adalı'ya cevap vereceğim"

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
orman0.jpg

Beşiktaş Kulübü'nün 16 Haziran Pazar günü yapılacak olağan seçimli genel kurulunda aday olan mevcut başkan Fikret Orman, seçim ofisi açtı.

Orman'ın Levent'te bulunan ofisinin açılışına siyah-beyazlı kulübün futbol komitesi ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı da katıldı.

Açılışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fikret Orman, bugüne kadar Beşiktaş'a yakışır bir şekilde çalıştıklarını ve bundan sonra da böyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Orman, diğer başkan adayı Serdal Adalı'nın kendisiyle ilgili söylediği sözlere daha sonra cevap vereceğini belirterek, "Serdal Adalı'nın basın toplantısını seyretmedim ama duydum. Kendisine gerekli cevabı vereceğim ama şu anda yorum yapmak istemiyorum" diye konuştu.

Bir basın mensubunun "Teknik direktörün ismi seçimden önce belli olur mu?" sorusuna Orman, "Beşiktaş'ın menfaati ne gerektiriyorsa onu yaparım. Somut bir durum yok. Ekibimiz çalışmalarını yapıyor ve önümüzdeki hafta bana rapor sunacaklar" şeklinde yanıt verdi.
Kaynak

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Listeler hazır mı ? Kimin listesinde kim var bir görelim artık.

Shizo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha demirörene hesap soramadan Adalı'ya cevap veriliyor arkadaş :-)))

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
başlığı görünce sallamayı döner bıçağını kaptım geldim. Meğer tahmin ettiğim şey değilmiş. hahahaa :D