Sardaukar
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 903
?
Ne alakası mı var!adaletin siyasetle ne alaksı var, güçler ayrılığı var yani..
Yargı bağımsızdır !!! konu siyasetten taşınmalıdır.
Usain bu açıklama hiç yakışık almadı... Karşındakine saygı göstermelisin, zira kötü söz söylemen en başta seni üzer..." Şimdi burada ağzımı açmak istemiyorum. "
Kötü söz söylemekten dolayı değil size saygı gösteriyorum zaten.Usain bu açıklama hiç yakışık almadı... Karşındakine saygı göstermelisin, zira kötü söz söylemen en başta seni üzer...
Bir acım olduğundan değil. Örnek vermeye de gerek görmüyorum. Bahsettiğim öyle küçük bir kırgınlık değil.Örnek verebilirsen eğer acını paylaşmak konusunda yardımcı belki olabilirim ama benim yazdığım mesajda siyaset ile yargı arasında bir bağ kurulmamalıdır, şeklinde mesajım Anayasa hükmüdür.
adaletin siyasetle ne alaksı var, güçler ayrılığı var yani..
Yargı bağımsızdır !!! konu siyasetten taşınmalıdır.
![]()
FETÖ’nün ’17-25 Aralık yargı darbe girişimi’nin 6. yılı! İşte medya ve muhalefetin rolü…
Fetullahçı Terör Örgütü’nün FETÖ ’17-25 Aralık darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçti. Vatan hainlerinin senaryoları o gün de bugün de hiç değişmedi. Takvimler 17 Aralık 2013’ü gösteriyordu. Yerel seçime 3.5 ay kalmıştı. Terör örgütü, emniyetteki ve yargıdaki teröristleri aracılığı ile sinsi...www.ahaber.com.tr
Kıvırma ziyaKaynak: A haber
ikna oldum şahsen
Bir aralar 17 25i unutturmamak için televizyonlarda reklamlar yayınlıyorlardı. Hemde bunu yapan bir siyasi partiydi.![]()
FETÖ’nün ’17-25 Aralık yargı darbe girişimi’nin 6. yılı! İşte medya ve muhalefetin rolü…
Fetullahçı Terör Örgütü’nün FETÖ ’17-25 Aralık darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçti. Vatan hainlerinin senaryoları o gün de bugün de hiç değişmedi. Takvimler 17 Aralık 2013’ü gösteriyordu. Yerel seçime 3.5 ay kalmıştı. Terör örgütü, emniyetteki ve yargıdaki teröristleri aracılığı ile sinsi...www.ahaber.com.tr
Çünkü adaletin içine "güvenlik açısından" casuslar, yabancı güçlerin kuklaları sızmıştı ve gereği yapıldı. Devletin kurumları çatıştırılmak istendi, bunu hiç bir devlet sineye çekmez ve bu partiler üstü bir komplo idi.Bir aralar 17 25i unutturmamak için televizyonlarda reklamlar yayınlıyorlardı. Hemde bunu yapan bir siyasi partiydi.
peki kötü batı ise islam adalete önem veren bir din ise neden mülteciler olsun akademisyen okumuş adamlar olsun pakistan arabistan afganistan endonezya vb ülkelere yereleşeceğine batıya yerleşiyor hatta bu uğurda canını veriyorBen adaleti tercih ediyorum. O anket sorusu denildiği yere göre değişir kesinlikle. Mesela Türkiye, bir kaç hatası olmasına rağmen adaletli bir yapıya sahip. Ondan sonrası İslam adalete önemseyen bir din zaten. Asıl adaletsiz olanlar batı ve batıya, kötülüklere özenenlerdir.
Güvendiğim gerçek kişi Allah'tır.
Suriye olaylarını bilmiyorsun her halde. Türkiye yardım etmeyi seven bir ülke. Suriye'de hala terörist kaynıyor. Türkiye orayı bir güvenli hale getirince zaten geri döneceklerdir bir şekilde. Batı'ya yerleşiyor diyorsun? Peki Avrupa'nın fazla Suriyelilere, Afrikalılara ve Müslümanlara pek de sıcak bakmadığını söyşesem? Bu video işte ispatı:peki kötü batı ise islam adalete önem veren bir din ise neden mülteciler olsun akademisyen okumuş adamlar olsun pakistan arabistan afganistan endonezya vb ülkelere yereleşeceğine batıya yerleşiyor hatta bu uğurda canını veriyor
bi tane akıl hastasını gösterip batı islam düşmanıdır diyorsundaSuriye olaylarını bilmiyorsun her halde. Türkiye yardım etmeyi seven bir ülke. Suriye'de hala terörist kaynıyor. Türkiye orayı bir güvenli hale getirince zaten geri döneceklerdir bir şekilde. Batı'ya yerleşiyor diyorsun? Peki Avrupa'nın fazla Suriyelilere, Afrikalılara ve Müslümanlara pek de sıcak bakmadığını söyşesem? Bu video işte ispatı:
Yeni Zelanda'dan bahsetmiyoruz. Bütün Batı'dan bahsediyoruz. Yazımı direk bypass ediyorsun gerçekten. ABD terörist gönder Suriye'ye masum halkı kötülüğe yönlendirmek için. Sen de bam başka konu konuşuyorsunbi tane akıl hastasını gösterip batı islam düşmanıdır diyorsunda
o şahsın yaşadığı yenizelanda ülkesinde başbakanın ekranda özür dileyip başörtüsü taktığını sonrada camiye ibadet için gittiğini biliyormusun ?
bunları gösterebiliyormusun ?
resimdeki kadın yenizelanda başbakanı
![]()
olaydan sonra yenizelanda halkının camileri korumak için devriye gezdiğini,hükümetin silah satın alımını kısıtladığını biliyormusun ?