:Valla hiç tartışmaya girilmemesi gerekilen konu hatta tartışmaya kapalı olan durum. Konu sahibine Allah yardım etsin. Bu devirde geçim zor. Adam ne dese saçma şekilde eleştiriler alıyor. Hacı adam geçinemiyor yahu geçinemiyor, sağlıklı bir ev ekonomisi yok bu adamın. N'apsın taş mı yesin?
ABD bizim ülke ile kıyasalanacak bir ülke değil zaten. Dünyanın en iyi ekonomisi ile kıyaslıyorsun.
Ayrıca ben söylediğimin arkasındayım. Hİç bir vasfı olmayan üniversite okumamış kendini geliştirmemiş birisi hükümet değişse uçacak kaçacak Beşiktaşta Bebekte oturacak en pahalı SUV ları en pahalı telefonları PC leri alacak sanıyorsa hayal dünyasında yaşıyor demektir.
Not: Asgari ücret düşük bu arada buna sonuna kadar katılıyorum. Ama konuyu açan arkadaşı AKP değil kendi hal hareket ve tercihleri bu duruma getirdiyi savunuyorum ben.
Doktor olacaktı üst düzey bir iş kuracaktıda AKP'mi engelledi? Veya yurtdışına giedecektide ayağına zincir mi vurdular diyorum. Tek düşüncesi iktidar değişsin asgari ücret 5500 TL değil 6500 TL olsun hayali kurmak bir gram ilerletmez bizi...
Adam lise mezunu ise kendini geliştirmemiş elinden hiç bir iş gelmiyorsa devlet ne yapacak ona?
@ConfickerBelasi kızgın atma sebebiniz nedir?
Son düzenleme: