Soru Adalet ve kalkınma partisi yüzünden at poposunda sinek olarak yaşıyorum

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Valla hiç tartışmaya girilmemesi gerekilen konu hatta tartışmaya kapalı olan durum. Konu sahibine Allah yardım etsin. Bu devirde geçim zor. Adam ne dese saçma şekilde eleştiriler alıyor. Hacı adam geçinemiyor yahu geçinemiyor, sağlıklı bir ev ekonomisi yok bu adamın. N'apsın taş mı yesin?
:
ABD bizim ülke ile kıyasalanacak bir ülke değil zaten. Dünyanın en iyi ekonomisi ile kıyaslıyorsun.

Ayrıca ben söylediğimin arkasındayım. Hİç bir vasfı olmayan üniversite okumamış kendini geliştirmemiş birisi hükümet değişse uçacak kaçacak Beşiktaşta Bebekte oturacak en pahalı SUV ları en pahalı telefonları PC leri alacak sanıyorsa hayal dünyasında yaşıyor demektir.

Not: Asgari ücret düşük bu arada buna sonuna kadar katılıyorum. Ama konuyu açan arkadaşı AKP değil kendi hal hareket ve tercihleri bu duruma getirdiyi savunuyorum ben.

Doktor olacaktı üst düzey bir iş kuracaktıda AKP'mi engelledi? Veya yurtdışına giedecektide ayağına zincir mi vurdular diyorum. Tek düşüncesi iktidar değişsin asgari ücret 5500 TL değil 6500 TL olsun hayali kurmak bir gram ilerletmez bizi...
Adam lise mezunu ise kendini geliştirmemiş elinden hiç bir iş gelmiyorsa devlet ne yapacak ona?

@ConfickerBelasi kızgın atma sebebiniz nedir?

Son düzenleme:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
:

@ConfickerBelasi kızgın atma sebebiniz nedir?
Adam dislike butonu bulamıyor. Kızgın değil tabii ki?

Konu sahibine sözüm, Bu durum düzelmez kardeşim. 300 Dolar maaş heryerde standart asgari ücret.
Bizim asgari 300 dolar bile değil.
Başkanımız sağolsun 300 manat`a sabitledi maaşları. 3200TL mi ne oluyor?

Reaksiyon puanı
5,171
Sen kendini geliştirememiş isen AKP ne yapsın sana?
Bu ne kadar hastalıklı bir zihniyet böyle. Ne zamandan beri ev kirasından daha yüksek maaş almak için insanların "doktor" yada "Üst düzey hakim savcı" olacak kadar kendilerini geliltirmesi bekleniyor?

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Partinin adı hiç doğru değil. Bence adını değiştirip Yalan ve Kandırma Partisi yapsınlar.
Artık iki de bir her şeye %50, %100 ve üzeri zamlar geliyor. Bunun nedeni de şu an ki hükümet. Her şeye pahalı diyoruz. Pahalılıktan konuşuyoruz hep. Ekmeğin yumurtanın fiyatı bile artıyor diye kafaya takıyoruz. Sadece bir oyun 1100 Türk Lirası.(yeni COD MW2) Para değersiz ve kötü yönetim yüzünden hepsi. Bu para sorunları yüzünden ailelerde hep tartışma oluyor. İnsanların huzuru bozuluyor.
Bir de malum kişi yetmez gibi onu ve o partiyi ciddi ciddi savunanlar var. İnsan iyicene sinirleniyor. Demek ki kendilerinden başkasını düşünmüyorlar hiç. Hayat pahalılığından konuşuyoruz ama malum kişiyi eleştireceklerine bizi eleştiriyorlar. Sanki bizim suçumuz var gibi. Ama yine de ben hep gerçekleri söyleyeceğim.

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
Arkadaşlar okuyorum yazılanları da gülüyorum ağlanacak halimize. Bence AKP'yi mantıksızca savunanlarla tartışmaya girip zamanınızı boşa harcamayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekmek 1 Lira iken alamıyordu halkımız ama bugün ekmek 5 TL. Çok şükür vatandaşlarımız çok rahat alabiliyorlar. Çünkü alım gücümüz arttı diyen bir zihniyeti savunan kişilere mantık çerçevesinde ne anlatabilirsiniz ki ? Bu kişiler ya cahildir ya kötü niyetlidir ya partiden bir çıkarı vardır ya da din ile kandırılmışlardır.

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
414
İşte 15 16 yaşındakiler bile bunları düşünüyor sayenizde.
Hocam hepimizin bildiği üzere 15/16 yaş aralığını geçtim en fazla 9 yaşındaki İlkokul 3. Sınıf öğrencisi bile bunları düşünebilir. (Kişiden kişiye göre değişiklik gösterebilir tabi.) Görende sanıyor 15 yaş altı markete/bakkala herhangi bir vb. mağazaya girerken enflasyonu/hayat pahalılığını/gelen zamları vs. fark edemeyecek kadar keriz.

Boomer'ların/Gurbetçilerin fark edemediği olayı Gençleri geçtim Çocuklarda fark ediyor.