Adalet Bakanlığı 10 bin kişiyi işten atacak

Yataghan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İngiltere'de zorlu ekonomik koşullarla mücadele için bütçede tasarruf yapılması kapsamında, Adalet Bakanlığında çalışan yaklaşık 10 bin kişi işten çıkarılacak.

The Times gazetesinin haberine göre hükümet, 18 ay önce kurulan Adalet Bakanlığında gelecek iki yıl için 900 milyon sterlin (1,58 milyar dolar) tasarruf yapmayı planladı.

Adalet Bakanlığı daimi sekreteri Suma Chakrabarti, yetkililere yaptığı gizli sunumda, bakanlıktaki tasarruflara ilişkin ayrıntı verdi.

Buna göre ceza evi, gözaltı ve mahkeme servislerinde 9,891 kişi işini kaybedecek ve bu nedenle 100 kadar mahkeme kapatılacak. İşten çıkarılacakların sayısı bakanlıktaki iş gücünün onda birinden fazlasına denk düşüyor.

Adalet Bakanlığında iş gücünde kesintiye gidilmesi kararı, kredi krizi ve artan enflasyonun kamu hizmetlerine etkisi olacağının ilk işareti olarak değerlendirildi.

kaynak

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
yaw böyle başlık mı olur :P

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Böyle söyleme "dinci" "akepeli" olursun..

:)

:wheelchair: Merak etme suçlamayız. Ne de olsa sizin gibi akp yi vs savunan yorumlar yapmıyor. Merak ediyorum taraf ın yayınladığı görüntülerin aktütün ile alakası olmadığı çıktı. Bununda aksini iddia edecekmisiniz merak ediyorum...:happy:

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Haberin içeriğin okuyunca sevinemeyenler olacaktır. Ülkenin kötüye gitmesini bekleyen bir mantıkla karşı karşıyayız. Adlarınada vatansever ulusalcı diyorlar.

Merak ediyorum taraf ın yayınladığı görüntülerin aktütün ile alakası olmadığı çıktı. Bununda aksini iddia edecekmisiniz merak ediyorum...:happy:

Mthan her zaman bizi konu dışına çıkmakla suçluyorsun . Bakıyorumda konu dışına çıkartan da sen oluyorsun. Neyse haklısın koordinatlar Aktütüne ait değil. Aktütün saldırısına 2 saat var sadece 26 km uzaklıkta. İkincisi taraf sadece görüntü ile çıkmadı. Askeri istihbarat belgelerinide sunuyor. Eğer o belgeler gerçekse görüntüye gerek kalmıyor.. Haberi okumanda fayda var.

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Atsın atsın zaten başka işe yaramıyorlar...

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Haberin başlığı İngiltere Adalet Bakanlığı şeklinde olmalıydı.Çünkü ülke ismi belirtmezseniz yaşadığımız ülke aklımıza geliyor.Haberinize ilgi çekmek için böyle şeyler yapmayın.