Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak Özgen

Müdavim
Katılım
13 Mart 2018
Mesajlar
1,824
Reaksiyon puanı
271
Puanları
83
Yaş
25
AKP'nin Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün önceki gün Gaziantep'te özel bir hastaneyi ziyaret etmesi ve sonrasında bu hastaneyi 'Şehitkamil Devlet Hastanesi' olarak açıklaması sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Tepkinin ardından yeni bir mesaj yayınlayan Bakan Gül, "Yoğun ziyaret trafiğinde peş peşe yaptığımız hastane ziyaretlerimizin fotoğrafları sehven karışmış" dedi.
hastane-3_16_9_1529342534.jpg
AKP’li Bakan Gül, Gaziantep’te ziyaret ettiği özel hastaneyi sosyal medya hesabı üzerinden ‘Şehitkamil Devlet Hastanesi’ olarak paylaştı ve paylaşımında, “Şehitkamil Devlet Hastanesinde şifa arayan hemşehrilerimizi ziyaret ederek bayramlaştık. Vatandaşlarımız standartları yüksek sağlık hizmetinden azami derecede faydalanıyorlar, Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin” dedi. Bu paylaşımın üzerine bazı sosyal medya kullanıcıları Bakan’a, Gaziantep’teki devlet hastanesinin bakımsız ve kirli olduğu şeklinde eleştiri getirdi.
MEĞER HASTANE DEVLET HASTANESİ DEĞİLMİŞ
Kısa bir süre sonra Bakan Gül’ün ziyaret ettiğini söylediği ve sosyal medya üzerinden fotoğraflarını paylaştığı hastanenin aslında ‘Şehitkamil Devlet Hastanesi’ olmadığı ortaya çıktı. Hastane içerisinde paylaşılan fotoğrafların arasında bir hastanın özel hastaneye ait kalp şeklinde bir yastık tuttuğu görülüyor.

Bakan Gül’ün resmi Twitter hesabından edinilen fotoğraflar.
Diğer bir fotoğrafta da hastane doktorlarının yine aynı özel hastane logolu önlükler giydiği belli oluyor. Bakan’ın yüksek standartlarıyla övündüğü hastanenin, Gaziantep’te hizmet veren özel bir hastane olduğu paylaşılan fotoğraflar sonrası doğrulandı ve bu paylaşıma birçok tepki mesajı yağdı.

İŞTE O PAYLAŞIM VE TEPKİLER
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün o tweeti ve gelen tepkiler;

‘SEHVEN KARIŞMIŞ’ DEDİ
Bakan Gül, bu tweetin haber yapılmasının ardından yeni bir mesaj daha paylaştı. Gül mesajında “Yoğun ziyaret trafiğinde peş peşe yaptığımız hastane ziyaretlerimizin fotoğrafları sehven karışmış. Bu vesile ile Gaziantep Medical Park ve Şehitkamil Hastanelerinde tedavileri başarıyla süren hemşehrilerimize tekrar geçmiş olsun” ifadelerine yer verdi.


Kaynak:Sözcü
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,871
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,117
Puanları
113
medical park'a çökme girişimi derler...
insanlık hali...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst