Ad-Aware Free 10.4.49.4168

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
2livg2f.png

Ad-Aware, internet üzerinden bulaşan casus yazılımlara karşı çok etkili bir Adware yazılımıdır.

Ad-Aware Free 10.4.49.4168

cepo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bencede güzel bir program ama sistemi yoruyor gibi geliyor bana ben artık spydoctor ı kulanıyorum. bence her ikiside güzel ve başarılı... paylaşım iiçin tşk..

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
bencede güzel bir program ama sistemi yoruyor gibi geliyor bana ben artık spydoctor ı kulanıyorum. bence her ikiside güzel ve başarılı... paylaşım iiçin tşk..

spydoctor'ı en son 2 yıl evvel denedim galiba. O da iyidir.

Arada Ad-Aware ile tarıyorum işte. Maksat muhabbet olsun.

Bu arada Spyware Doctor 7.0.0.508 (17.3 MB) DOWNLOAD

Windows® 7, Windows Vista and Windows® XP

59v7yd.png

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17

Kardeş ben o spydoctoru denedim ve çok kasıyor. Ben de onun yerine advanced system care ı kullanıyorum mükemmel ötesi program çok fonksiyonları var. Bilginize

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Kardeş ben o spydoctoru denedim ve çok kasıyor. Ben de onun yerine advanced system care ı kullanıyorum mükemmel ötesi program çok fonksiyonları var. Bilginize
Hmm mesela spybot daki gibi, herhangi bir uygulama registry'e kayıt atarken seni uyarıyor mu?

-mert

Asistan
Reaksiyon puanı
0
idare ederler ama olmasalarda farketmez

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Zamanında virüs denilince akla gelen ilk programlardan biridir, casus yazılım vs yine de virüs taraması için yüklenirdi şimdi başka programlarla seriallerini bulup kullanıyor millet.

Neyse ki bende hiç virüs programı yok vista starter güvenlik duvarı bayağı sağlam 6-7 ayda bir program yüklerim 1 tane bulur bulmaz sonra tekrar programı kaldırırım.

1 defa 60'dan fazla virüs çıkmıştı o da flash diskten kaynaklanan bir durumdan zaten hangi bilgisayara takıldıysa salmış.!

Yine de kullanmanızı tavsiye ederim.