İyiaksamlar. Benimki klasik bir sorun ama kafam cok karisti sizlere sorayim dedim. Ben cod Mw3 oynuyorum oyunda son seviyeye geldim. Bastan baslamak istedim oyuna sifirdan oyun save dosyalarini siliyorum sonra tekrar geliyordu. Sonra biraz arastirdim activisiona bagli olan emaili defistirince sifirlama.oluyormus. ama sorun şu ki bagli olan mail bana ait degil. Bagli olan mail kullanilmiyor bile. Bir turlu unlink yapamadim. Actiovisiondan yardim istedim onlarda bir ust yetkiliye sora sora 2 aydir bisey yapmadilar. Umudu kestim. Sizlere sorum şu.
* Su anda ana hesabim psn e bagli bir tanede ikinci hesabim var. Bu ikinci hesaba ya da baska bir hesap acarak buna yeni bir psn hesabi yuklersem oyuna sifirdan baslayabilirmiyim.
Ya da baska bir yontem varsa soyleyebilirmisiniz. Bu islere kafam pek basmiyor cok karisik anladigim kadariyla sorunu anlatmaya calistim tesekkurler.
* Su anda ana hesabim psn e bagli bir tanede ikinci hesabim var. Bu ikinci hesaba ya da baska bir hesap acarak buna yeni bir psn hesabi yuklersem oyuna sifirdan baslayabilirmiyim.
Ya da baska bir yontem varsa soyleyebilirmisiniz. Bu islere kafam pek basmiyor cok karisik anladigim kadariyla sorunu anlatmaya calistim tesekkurler.