Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi ben acronisde yedek almıştım flasa aktaramadım iso olarak çabaladım emek harcadım ama olmadı nasıl yapabiliriz yardımcı olabilecek birisi varmı acaba
Ben 10 sene önce acronisle imaj yüklüyordum programdan kurtarma cd si olusturma yeri var aldigin imaj dosyasinida harici hdd ye atmıştım cd den baslatip kurtarma yapiyordum, eger dedigin acronisin iso dosyasini cd ye veya usbye yazmaksa rufus benzeri programlarla yapabilirsin
Sorunun tam olarak ne imaji geri mi yukleyemiyorsun yoksa aldigin imaj flasa kopyalanmiyo mu ,benim bildigim flash fat32 olunca 4gb tan buyuk dosya kopyalanmiyor
Anlaşamadigimiz biyer var , sen daha once acronis ile C ve D disklerinin imajini almistin elinde imaj dosyasi var sen bunu geri yuklemek istiyorsun , 1. İmaj dosyan yedegini aldigin C ve D bölümünde olmamalı bu dosyayi harici diske ,usb bellege kopyalaman gerekiyor 2. Sen bu imaji baska bilgisayara yuklemeye ugrasiyosan bu olmaz harddisklerin ayni olması lazim