Açılmayan windowsta hangi sürüm olduğunu öğrenmek?

yedek1000

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
71
Merhaba
Arkadaşımın bilgisayarında sistem açılmıyor. Hdd dahil donanımsal bir sıkıntı yok Window sıfırdan yükleyince açılacaktır büyük ihtimalle. Doğru işletim sistmeni kurmak istiyorum. Diski harici bir usb kablosu ile kendi bilgisayarıma bağladığımda içeriğini görebiliyorum yani kullanıcı dosyaları vb. ulaşabiliyorum. Bu şekilde bu disk üzerinde hangi windows sürümü kurulu öğrenebilir miyi

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Merhaba
Arkadaşımın bilgisayarında sistem açılmıyor. Hdd dahil donanımsal bir sıkıntı yok Window sıfırdan yükleyince açılacaktır büyük ihtimalle. Doğru işletim sistmeni kurmak istiyorum. Diski harici bir usb kablosu ile kendi bilgisayarıma bağladığımda içeriğini görebiliyorum yani kullanıcı dosyaları vb. ulaşabiliyorum. Bu şekilde bu disk üzerinde hangi windows sürümü kurulu öğrenebilir miyi
Arkadaşınıza Windows sürümlerinin fotoğraflarını gönderip, hangisi olduğunu teyit edebilirdiniz aslında.

yedek1000

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
71
Arkadaşınıza Windows sürümlerinin fotoğraflarını gönderip, hangisi olduğunu teyit edebilirdiniz aslında.
Sanırım yanlış ifade ettim. Disk bende zaten, windows açılmıyor. Ben hdd yi söktüm içerisindeki bilgileri almak için kendi bilgisayarıma harici olarak taktım ve yedek aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öğrenemezsiniz. Onun için HDD'yi başka bir bilgisayara takıp çalıştırmak gerekir.
Hocam ben hdd yi harici olarak kendi bilgiayarıma takıyorum oradan nasıl öğrenirim. Zaten bu şekilde arkadaşın fotpğraf vb. yedeklerini alabildim.

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Sanırım yanlış ifade ettim. Disk bende zaten, windows açılmıyor. Ben hdd yi söktüm içerisindeki bilgileri almak için kendi bilgisayarıma harici olarak taktım ve yedek aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben hdd yi harici olarak kendi bilgiayarıma takıyorum oradan nasıl öğrenirim. Zaten bu şekilde arkadaşın fotpğraf vb. yedeklerini alabildim.
Genelde Windows 7 sistemlerde XBOX programları olmaz. Eğer bir veya birden fazla XBOX programı yani klasörü varsa 8.1 veya 10 sürümüdür. Ayrıca sistem özelliklerine göre de bir tahmin yürütebilirsiniz. Bence illaha ki aynı sürümün olmasına gerek yok. Sistem özelliklerine göre bir sürüm kurabilirsiniz.

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,394
@Berk'e katılıyorum açılınca klavyeden win+g yap bekle eğer game bar geliyosa kesin win10 dur.

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Merhaba
Knk söyle arkadaşına internetten fotolara baksın anlayamzsa sistem özelligine göre kurarsınız

yedek1000

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
71
Knk söyle arkadaşına internetten fotolara baksın anlayamzsa sistem özelligine göre kurarsınız
Yusuf sanırım ben kendimi yanlış anlatıyorum.

Arkadaşın bilgisayarı bende. Bilgisayar açılınca diskten başlamıyor yani işletim sistemi çökmüş.

Hdd yi söküp kendi bilgisayarıma usb ile bağlıyorum oradan hdd ye erişebiliyorum yani kişisel dosyalara vb.

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Temaların klasörüne bakabilirsin

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
C:\WINDOWS\Resources\Themes