Açılmayan iPhone 7 Plus'dan veri kurtarılabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan miba54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

miba54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Kuzenim iPhone 7 Plus'ını düşürmüş ve şu an hiç açılmıyormuş. Bana danıştı, ben de bilmediğim için sizlere danışıyorum.

İçindeki fotoğrafları ve numaraları kurtarmak istiyor ama telefon hiç açılmıyor. Apple Store'a götürmüş, "Ekran ve antenler bozuk, 3800 liraya değiştiririz" demişler. Hiç açılmayan iPhone 7 Plus'dan programla veri kurtarmanın yolu var mıdır? Veri kurtarma programları var biliyorum ama hiç açılmayan telefonda işe yararlar mı? Veya veri kurtarma hizmeti veren yerler kurtarabilir mi içindeki fotoğraf ve numaraları?

Teşekkürler.

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Açılmayan veri kurtaramazsın ama eğer sadece ekranda ise sorun ekran değiştirildiğinde verilere erişebilirsiniz telefonu sıfırlamayın diye servise belirtmeniz gerekir..

Reaksiyon puanı
142
İlk defa böyle bir şey okudum. Açılmayan iPhone 7 Plus diye bir şey olamaz. O kusursuz, hata, sorun teşkil etmeyen bir marka.

miba54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açılmayan veri kurtaramazsın ama eğer sadece ekranda ise sorun ekran değiştirildiğinde verilere erişebilirsiniz telefonu sıfırlamayın diye servise belirtmeniz gerekir..
Ekran değişimi için 3800 lira istemişler, kuzen de bu parayı ödemek istemiyor. İçindeki verileri kurtarıp yeni telefon alırım diyor. Ekranı değiştirmeden içindeki verileri almanın bir yolu yok mudur? Programla veya paralı bir veri kurtarma hizmetiyle?

---- Mesajlar birleştirildi ----

İlk defa böyle bir şey okudum. Açılmayan iPhone 7 Plus diye bir şey olamaz. O kusursuz, hata, sorun teşkil etmeyen bir marka.
Galiba ekran bozuk, bu yüzden ekrana hiçbir görüntü gelmiyor, Apple logosu bile. Böyle olunca kuzen de "açılmıyor" diyor.

Son düzenleme:

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Açılmadan verileri kurtarmanız mümkün değil açılmayan bir cihazdan veri kurtarma şirketleride veri kurtaramaz kurtalırsa bile şirketler bunun için yüksek ücretler istiyor..

miba54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açılmadan verileri kurtarmanız mümkün değil açılmayan bir cihazdan veri kurtarma şirketleride veri kurtaramaz kurtalırsa bile şirketler bunun için yüksek ücretler istiyor..
Cihaz açılıyor galiba, ama ekrana görüntü gelmiyor. Ekran bozuk yani. Böyle de mi kurtarılmaz?

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Açılıyor olsa bile alamazsın çünkü cihazı bilgisayara bağlağında ekranda izin ver diye bir ileti çıkıyor ona izin vermediğün sürece cihaz hafızasına erişemiyorsun veri kurtatma şirketleride isteyeceği ücret trknik servisi verdiği fiyat kadar olacaktır icloud hesabı yokmu cihazda yedekleme açık değilmiymiş..

miba54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açılıyor olsa bile alamazsın çünkü cihazı bilgisayara bağlağında ekranda izin ver diye bir ileti çıkıyor ona izin vermediğün sürece cihaz hafızasına erişemiyorsun veri kurtatma şirketleride isteyeceği ücret trknik servisi verdiği fiyat kadar olacaktır icloud hesabı yokmu cihazda yedekleme açık değilmiymiş..
Yedekleme açıkmış, 5 GB veri iCloud'da var diyor ama yedeklenenler yeterli değilmiş, lazım olan daha çok veri varmış.