Açılışta İkaz alıyorum. Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yıldo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yıldo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşlar,
Açılış sırasında ve 6-7 açılışta bir olmak üzere aşağıdaki ikazı alıyorum.
1.Bu nedir?
2.Bundan kendi imkanlarımla nasıl kurtulabilirim?
3.Kurtulamazsam bir zararı var mıdır?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

16 bit MS-DOS Alt Sistemi
C/WINDOWS/System 32/msupte.exe
NTVDM CPU geçersiz bir yönerge karşılaştı.
CS: 0000 IP: 0.077 OP: f037050e02
'Kapat' Uygulamayı sonlandırmak için seçin.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ms-dos'ta çalışan bir uygulaman var. Çalışırken başlayamayınca bu hatayı veriyor. Genelde eski tip muhasebe programlarında rastlanır. Lütfen program tedarikçinize başvurun. Yok öyle bir şey diyorsan, tekrar sor.

Yıldo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ms-dos'ta çalışan bir uygulaman var. Çalışırken başlayamayınca bu hatayı veriyor. Genelde eski tip muhasebe programlarında rastlanır. Lütfen program tedarikçinize başvurun. Yok öyle bir şey diyorsan, tekrar sor.

Bir şey fark eder mi bilmiyorum ama karşılaştığım hata mesajını eksik yazmışım, şimdi düzelttim. kullandığım bir muhasebe programı yok,yeni formatlamıştı, ama zamanla karışıyor bilirsin. cevabın için teşekkür.

arif44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlat/Çalıştır/msconfig yazıp gelen pencerede Başlangıç sekmesine tıkla hocam. İşine yaramayan ve bilmediğin yazılımları kaldır. Mümkünse sadece kullandığın virüs programı, msn gibi işine yarar yazılımların kutusu işaretli kalsın ve diğerlerini kaldır. Sonra Uygula deyip yeniden başlatın. Tahminim düzelecektir. Geçmiş olsun.

Yıldo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arif44 arkadaşıma da teşekkür ederim. Tavsiyesini uyguladım, bekleyip göreceğiz.

mcmhammer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
CoolWebSearch 'e ait bir spyware var sisteminde. combofix ve bir spy programı ile temizlemeni öneririm.