Açılış ekranı sorunu

karakartal71

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim pc açılırken açılış ekranı klasik ekran oluyo.önceden öyle değildi.yani o hoşgeldiniz yazısı falan yok.bu durumu nasıl düzeltebilirim acil yardım lütfen

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Denetim Masasından kullanıcı hesaplarından karşılama ekranı seçeneğini aktif ederek eski açılış ekranını ayarlayabilirsin.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sanıyorumki Net Framework2,apachetriad gibi bir program kurmuşsunuz.Bu programlar kendi kullanıcılarını oluşturdukları için açılış ekranınız değişir ama bu kullanıcılar açılış ekranında gözükmez.Yeni oluşturulan kullanıcıyı silerseniz sorun düzelir diye tahmin ediyorum

karakartal71

Asistan
Reaksiyon puanı
0
m1903 dedi ki:
Sanıyorumki Net Framework2,apachetriad gibi bir program kurmuşsunuz.Bu programlar kendi kullanıcılarını oluşturdukları için açılış ekranınız değişir ama bu kullanıcılar açılış ekranında gözükmez.Yeni oluşturulan kullanıcıyı silerseniz sorun düzelir diye tahmin ediyorum

ama tek kullanıcı benim pcde

cerapolis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acılıs ekranı gelmıyorsa ustekı arkadasın degındıgı gibi kullanıcı ayarlarından karsılama ekran optımasyonu kapatılmıstır.Klasık tema sorununda ıse; bılgısarım, yonet, hızmetler menüsünden,, Temalar devre dısı bırakılmıstır.Tekrar baslat dıyerek aktıf edebılırsınızz.. ;)

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
Denetim Masası>Kullanıcı Hesapları>Kullanıcıların oturum açma ve kapama şeklini değiştir>işaretli kutuları kaldır sorunun çözülür

gizem durmaz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben de aynı sorunla karşılaştım dediğinizi yaptım ama bana 'NetWare için İştemci Hizmetleri Karşılama ekranını ve Hızlı kullanıcı Değiştirme'yi devre dışı bıraktı.Bu özellikleri geri yüklemek için NetWare için İstemci Hizmetlerini kaldırmanız gerekmektedir.' diye bir uyarı verdi burda yazılanı nasıl gerçekleştirebilirim?

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ağ bağlantılarına gelin(bağlantılarım değil bağlantıları).Geçerli ağ bağdaştırıcınızın üzerine sağ tıklayıp özellikleri seçin.Gelen pencereden netware ile ilgili olan şeyleri teker teker seçip kaldır dedikten sonra yukarıdaki işlemi tekrar deneyin.(not:Ağ bağlantınıza bişey olursa m1903 mesuliyet kabul etmez.Bu işlemi yaparak oluşacak sorunlarda düzeltme için m1903'e 1000ytl teminat+24 taksitte 1000er ytl vermeyi kabul etmiş oluyorsunuz :D )