Açıldıktan sonra haber vermeden silinen veya taşınan konular

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Konuların açıldıktan sonra kapandığını değilde silindiğini görüyoruz.
Örneğin bugün suriyede bir katliamı konu olarak açmıştım silinmiş.En azından bilgi verilebi,lir bu konu açılmaz gibisinden ama yok gerek yok her halde katılımcıyada değer yokki sil gitsin neolacak deniyor.
Gündem siyasetten uzaklaştı ama bu sdn nin kafasınıu kuma gömmesi anlamınımı taşıyor komşumuzda hayvandan beter katledilen kardeşimizin durumunu burada paylaşamayacaksak bu bölümün adını magazin koyalım gerekirse bunu katılımcının oylarına sunalım

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Hocam konuyu onaylayan arkadaşımın dalgın bir anına gelmiş olabilir açtığınız konuyu ben sildim bu tarz konulara yönetim olarak müsade etmediğimizi herkesten iyi siz bilirsiniz.

Çok yoğun bir gündü ve konun silindiğine dair size bilgi veremedim, anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Allah[cc]razı olsun kardeşim şimdi oldu.Sdn bildiğimiz üzere ülkemizin en büyük platformlarından bir tanesi Bu tür olaylarda milletin sesini sitemizde duyurabilmek için bir düzenleme yapılabilirmi siyasi değil ülkemiz içiylede alakalı değil

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
silinenleri görebiliyoruz sanırım ama onaylanmayanların neden onaylanmadıklarını belirtirseniz daha sağlıklı olur sanırım =) (hazır konu açılmışken kendi konum için yazdım bu msjı)