Acıldıktan Sonra Çok kASIYOR

darkeror

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya Benim Pcyi Biraz Yeniledim Teknik Özellikleri
p4 3.00 ghz 531 ht
2gb pc 400 ram
512 mb radeon hd 3650 agp

windows xp kurulu yeni format atım kasıyor die nafile Ekran Kartı Sürücüleride kURULU Kasayı açıyorum örnek lfs girdim 1280x900 de 90 fps veriyor full ayarlar 1den bire tık düşüyor fps 20 ye oyun oynuorum nete çok akıcı birden bire kasıyor ram kulanımı %30larda genelde cpuda &40-70 kulanıyor oynadıgım oyunlar gpu loadada baktıgımda %10-30 gpu sıcaklıgı 30-56 işlemci 40-55 ekran kartıda fanlı yani sistem zorlanmıyor kuzenimin pc windows 7 64 bit ekran kartı yok 2gb ram var benim oynadıgım oyunları saatlerce kasmadan neten oynuor videolarda donmuyor ben 480p video takıla takıla 1-2 sekme açtımmı bile kasıyor oyun facebookta candy crush açtımmı kasadan hayır gelmiyor daha

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Biri İlgilense şu pc beni verem etti artık video zar zor izliyom bari bu sistemin bukadar kasmaması lagzım günlük kulanım için gidipte bir render yada bir debug yapmıyoruz :/

darkeror

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
80 görüntülenme cevapv eren yok bu konu :D cevapsızlıga mahkum sanırım

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
10 senelik bilgisayar neredeyse artık ömrü bitmek üzere, işlemciler silikondan üretiliyor ve silikonun da yapısı gereği bir dayanma gücü var bir süre sonra ilk günkü performansını verememeye başlıyor ve ömrünün sonlarında artık stabil (düzenli) çalışmamaya başlıyor e böyle olunca da arada kasmalar yapıyor artık eskiden yaptığı şeyleri yapamamaya başlıyor vs... yani kısaca sorun silikonun yıpranması :) maalesef bir çözümü yok :/

darkeror

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki bir core i2 2.5ghz socket 775 falan alsam yada pentium d bu kasayla belli flash oyunları oynayabilirmiyim faceden

- - - Mesaj Güncellendi - - -

core 2 duo e8400 6mb cache 3.0 ghz bu canlandırırmı bu kasayı kasmayacak düzeyde nete gezerken xp kasa açılışta 150mb ram kulanıyor zaten