LilithSama
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar benimi pro2000 masaüstü bilgisayarım vardı kasası açık oldugunda normalde mavi bir ışık sabit yanıyordu reset ışığıda kırmızı yanıyordu bir süre sonra bilgisayar kendi kendine kapandı bazen hiç açılmadı bazen açıldı bazende mavi ekran hatası verdi. bir süre sonra kasanın üstündeki başlat tuşu bastıktan sonra kasanın sürekli yanması gereken ışığı basmayla beraber yanıp sönüyordu aynı zamanda pc çok gürültü çalıştıgından o yanıp sönme esnasında bir motor mu fan mı nedesem bilemedim o ses gelip yavaş yavaş gidiyordu. :crying:
Bir süre sonra kendim kasanın üstündeki tuşa sürekli arka arkaya basıp çalıştırmaya başladım.(testerinin motorunu çalıştırmak için sürekli ipini çekersin aynı o şekilde :blink
bazen çalıştı bazen çalışıp ekrana görüntü getirmedi ekranda no signal yazıyordu.Güvenilir bir bilgisayar tamir eden yer bulamadım pek anlamıyorumda bilgisayardan SİZLERİN YARDIMINA ihtiyacım var
bilgisayarımın ne gibi sorunu var ?
Bir süre sonra kendim kasanın üstündeki tuşa sürekli arka arkaya basıp çalıştırmaya başladım.(testerinin motorunu çalıştırmak için sürekli ipini çekersin aynı o şekilde :blink