Acil Yardımınıza İhtiyacım Var Ekranıma Bir Şey Oluyor, Ekran Görüntüsü Konuda...:(

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar ben eski güç kaynağım sorun çıkarınca, yerine önceden kullandığım kenarda duran kasamın güç kaynağını montaj ettim.
Sorunsuz kullanıyordum bir süredir, bugün bir yanlış anlama sonucu prizden kaynaklanan sorunu yine güç kaynağından sanıp çıkardım ve
sonrasında geri montajını yaptım, prizi değiştim pc çok rahatça açıldı.

Ancak ekran geldiğinde şu durumla karşılaştım...
lkNvoQ.jpg

Bilmiyorum sizde resim nasıl görünüyor ama ben açıklayayım , grimsi renkte çok silik ama yata kalın çizgiler var boydan boya ve titriyor sürekli ekranımda.

Ekran kartımı güncelleştirmeyi denedim en iyi sürüme güncelli, ayrıca aygıt doğru çalışıyor.

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim nolur yardımcı olun bu şekilde pc kullanmak mümkün değil bir saat içinde göz bozacak derecede vahim ::(

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Resim normal sadece ekrandan taşmış durumda.
Monitör kablosunu tam yerine yerleştir ayrıca ekran kartı güç kablosu takılması gerekebeilir onuda kontrol etmelisin
Monitör ayarlarında reset olmalı monitörünü resetleyebilirsin
Güvenli modda ekran görüntün nasıl görünüyor normal ise ekran çözünürlüğünü değiştirip bilgisayarı yenıden aç

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ekran sizde normalde bende eski türk filmlerindeki gibi titreme var ve durmuyor :(( dediklerinizi bir deneyeyim.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Sanki kablo tam oturmamış veya kablo içinde kırık var monitorun arkasındaki kasaya giden kabloyu biraz saga sola çevirin düzelme olabilir
Veya tersini yanınekran kartına taktıgınız diğer ucu saga sola oynatın ekrana bakarak test edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sanıyorum benim monitor gitti ben öyle düşünüyorum gereken herşeyi yaptım çünkü, teşekkürler ilginiz için başka bir monitor temin etmeye çalışıp bir denicem öylelikle belli olur zaten monitorden mi değil mi ...